Nove najave za KIA-u VG
0
Korejska zamjena za Passat ili Mondeo?
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozim sigurno bolji auto od tvog, kako god...
ti vozis bolji jel
Mislim da italijanska auta imaju najvecu vrijednost, jer njihov dizajn ne lici na ostale automobile. Najbolji primjer je Fiat 500 ili novi \"Fico\". Ova nova Kia najvise mi slici na Volva.
pomrsiti račune Passatu, Mondeu ... kada bi to tako lako bilo svi noviji prizvođači bi pođonili dizajn i pomrsili račune.
cuj KIA....hahhahaha kad je kia bila auto
Opet smeche....plastika, jeftini enterijer, motor koji na 80 000 traži generalku.... fuj!!!!
cuj kradu? pa svi kradu,pogledaj po klasama,sva auta ista i to unazad 20 godina! a vala kakvo god je,bitno je da se kotrlja i da ne trosi puno, princip je isti sve su ostalo nijanse...
Brdo plastike. Nema cara do fiche!
sprijed su ukrali liniju od nadolazeceg Volva S60...
Kako mi idu na k urac retardi, mogu li IJEDAN AUTO DIZAJNIRATI a da ne ukradu tudji dizajn... Sprijeda PASSAT CC, Opel Insignia, pozadi Toyota Avensis, Audi A5... uzas... a mrtvo SMECE od auta
nekome mozda i jeste od vaznosti...
ja kolikog li clanka, reko\' bi neko da je od vaznosti.