Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja koliko primjetih volva voza gospoda prava fina gospoda,, mecke cobani u dusi ,, audi tatini sinovi,, bmw nafurani maco muskarci
kao i Hammer ode i Volvo u kineske ruke
@Mullah Omar tesko da kinezi ista unaprijede na polju kvalitete jer se kod njih radi uvijek na ekonomiji obima, navedi sta ima izvorno kinesko a da zadovoljava kvalitete, pogotovo high tech opreme ili u podrucju koje je slicno autoindustriji-jaka konkurencija, visok tehnoloski nivo proizvodnje, stalne i kontinuirane inovacije (primjer WV, itd... inace ima i za takvo sto izlaza, dovodjenjem pravog menadzmenta-globalne kompanije nemaju s time problema, ali kada vlasnik ide na profit zasnovan na rezanju troskova-kineski recept za izvoznu ekspanziju-e to moze samo u poljoprivrednoj proizvodnji-Mercator otamo uvozi cak i kospice-sjemenke tikve....
\"... podatak da Volvo nije profitan još od 2005. godine...\" profitabilan
kinezima treba volvo da unaprijede svoju industriju
Mnogima treba da razume i skontaju poprilicno mnogo vremena. Sta ima tu cudno ? Danas postoji samo pozadinska globalizacija, na principu binarnog sistema (1) i (0). Izmedju ne postoji. 1= hadzo 0= fukara U ovom slucaju 1 su kinezi, 0 je Ford-usa.
Mjeran jedinica za gloposti su : 1 HS (hiper svemir)=720 BG 1 BG (bungalow) Neki komentari su tako ...da razmatramo uvesti novu jedinicu veceg formata za gluposti, koje caki i ovi komentari prevazilaze.
Volvo nikad nije ni valjao,ni kao auto ni kao marka. Eto vam i dokaz, kupili ga kinezi,firma za koju nikad niko nije cuo. Smece kinesko. Zasto ne kupe Mercedes i BMW, ne mogu to kupiti jer kvaliteta nije na prodaju kinezima,mogu samo kupiti svedsko-americko smece.
@Mullah Omar Aha, sigurno će ga Kinezi poboljšati :)))
Link manje prosipaj suplje. Sad ce kinezi smanjiti potrosnju volvu za 50%,i dotjerace ga u klasu skode mada vise i ne vrijede precijenit je a racku ne valja
ovo je stvarno presmiješno. tamo neko kineski proizvođač plastično-limenih auto kantica zvanih geely kupi dobro poznati kvalitetni volvo. ovo je raspad sistema.
i mala dopuna..kod pravih brendova se fizicki kvalitet-performanse proizvoda same po sebi podrazumijevaju...
ode jos jedna dobra marka..pasce im brend u ocima klijenata vise nego sto misle..sta oni misle sta prodaje jos uvijek tako dobro mercedes..valjda sto ne mijenja vlasnistvo...u prodaji luksuzne robe kvalitet se percipira mnogo vise kroz sami brend a ne stvarni kvalitet fizickog proizvoda...vala ne bih kinesko auto makar i dzaba bilo..
Jako obezbjedjenje je jucer ispratilo kineske delegate iz Göteborga...ebo te ko da je dosao Mao