Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam jesam ja luda al meni ovi auti nisu nesto, i smislila bih 1001 bolji nacin za potrositi 3-4 miliona. kao prvo sto ce ti i gdje ti treba da razvijes brzinu od 400 kmh? kao drugo, ko zeli da mu auto izgleda kao svemirski brod? nisu mi ni lijepi ni korisni i gotovo, a sad me slobodno mozete popljuvati :)
ugodno sam iznenadjena da se vecina zapravo slaze samnom :)
Upravo tako :)
A dusevno bogati voze Golfa dvicu
Golf 2,golf 2,jebo te on u supak
U istu ce zemlju svi...
yebo taj izgovor, to samo sirotinja govori, da je sad neke velike pare...
Ne znam jesam li normalan ili ne normalan al ja kad bih imao toliko para kao oni ja bih te pare usmjerio u nesto korisno, npr. u medicinske svrhe ili pomoc zemljama u cunamiju ili nest tako, sta cu se dzaba rasipat dovoljna su mi tri automobila, bo mogucnosti dzipa neka luksuzna kuca za posao i odmor, jahta za godisnji odmor, uh bolje da se vratim u stvarnost
MRTVACKI SANDUCI NA TOCKOVIMA ( KADSE BOLJE POGLEDA)
kad car ima masla....
....ovakav ko na slici mi stize za 15 dana pa vi vidite :)
Kako ovaj klix.ba lozi delegate, to je cudo ne vidjeno!
Ova Lancia Delta mi je najjaca.
"Imaju para ne more ih krava pojest"
Golf 2. Za BiH ne treba više.