Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije AutoBlic nego AutoKlub, da pukla im je kvaka od vrata i jos neki manji problemi su bili, al ih nije ostavio na cesti nikada. A Toyota Corrola 1.6 koju su imali 2-3 mjeseca prije je uradila bas to, jos u Toyota servisu nisu znali u cemu je problem.
Golf smetlje od auta. Mini test na 30 000 km koje je provela novina AutoBlic je receno kakvo je auto> Otisao raspon,pukla kvaka za otvaranje vrata...smjesno sta ljudi kupuju i daju 40 000 KM
zar covjeku treba nesto bolje u zivotu????? "mislim na auto" naravno jos s troja vrata i crvene boje ma sjajno
Bravo VW.