Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se još nikad nije desilo da sam vozila iz Dobrinje do Vijećnice, a da nisam vidjela bar 2 policajca, a što se tiče Alipašinog polja, policija je non-stop na trgovima i nema šanse da neko neko prođe autom, a da ne bude kažnjen, tako da svi parkiraju na parkingu. Znači gospodin Zoran je totalno u krivu, bar što se tiče ovog naselja.
ovaj clanak treba poslat u MUP Kantona i grada Sarajeva. Jos bolje, da se potpise peticija i da im trazimo odgovornost i akciju.
samo nemoj drotove na raskrsnice samo to neeeeee.....odma bude josh veca guzva..ne njih na raskrsnice...Ne
POLICE SUX !!!!!! samo police cvike su dobre a bogami i pokoja policajka....
Nemojte da jedete govna svi redom. Kod nas policajac nema ama bas nikakvih prava. Neka im vrate ovlasti koje su imali prije rata pa cete da vidite kako rade. Tacno da i medju njima ima svega ali sada posao policajca ne vredi nista, jer svaki kurton moze da ga prijavi za nesto sto nema osnova i da ga ostavi bez posla.
SAMO PENZIONISAN DROT JE DOBAR DROT.
SAMO PENZIONISAN DROT JE DOBAR DROT.
SAMO PENZIONISAN DROT JE DOBAR DROT.
SAMO PENZIONISAN DROT JE DOBAR DROT.
SAMO PENZIONISAN DROT JE DOBAR DROT.
Krenete po noci put cijele bosne i sresti mozete samo pripadnike DGS-a na granici! Ovi zabari od policajaca ufate po 10KM od nekoga i odu u kafanu!
Od kada postoji policija (milicija) uvijek su bili paraziti sistema! Nikad nista korisno ne rade al zato kad treba zajebavat tu su uvijek. Al da vam bude lakse ja deset godina zivim u inostranstvu i ovamo je isto.Protiv tog zla nema lijeka.
Bilo bi lijepo da se oformi i anti-policijska jedinica koja bi kaznjavala policiju koja k'o s poslom prolazi kroz crveno i vozi dvostruko brze od ogranicenja...
Ovaj problem sa saobracajnom policijom posebno dolazi do izrazaja u vrijeme ovih radova na glavnoj cesti. Nevjerovatno zvuci da od Hadzica do Centra grada ne mozete sresti ni jednog jedinog saobracajnog policajca, koji bi mogao malo da regulise saobracaj u slucaju velikih guzvi (kao sto je to bilo prije nekoliko dana kada je zbog asvaltiranja saobracaj preusmjeravan na tranzit i sl.). Stvaraju se nepregledne kolone, a problem bi bio vrlo lako rijes postavljanjem nekoliko policajaca na najprometnije raskrsnice. Naravno to nije sve. Cak i kad nasa revnosna policija posalje ekipu da malo regulise saobracaj npr. u Vilsonovom desi se da je "drugovima" mrsko da izadju iz auta pa jednostavno parkiraju na sred ceste i upale sva 4 i zavale se u svojim sjedistima. Koga briga sto se na raskrsnici, od njih udaljenoj nekih 5 metara stvorila kolona od jedno 300 auta, mogla bi i kisa pocet... Yebeni glupani ne kontaju da ih mi placamo da rade taj posao. Jedini je problem sto kod nas izgleda ne postoji kazna za lose obavljen (ili neobavljen) posao, ali zato postoji mito i korupcija, mogucnost da pored svoje redovne plate zaradi i "za kafu"... Cak sam u vilsonovom vidio da jedno policijsko auto regularno vozi pjesackom stazom?! Yebo lud zbunjenog...
potpisujem se Zoka...sve je ovako....