Takmičenje uz druženje
0

Hyundai i nogomet ispred Katedrale

Sarajevo-x.com
Hyundai kao ponosni sponzor Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi, nastavlja sa aktivnostima vezanim za nogomet. Uz online nagradnu igru koja je u toku, u subotu 3. jula ispred sarajevske Katedrale Hyundai organizuje tradicionalno druženje.

Uz izlaganje posljednjih Hyundai noviteta, poput modela Hyundai ix35 i redizajniranog Hyundaija i30, ovaj put će naglasak biti na nogometu. Naime, u periodu od 12:00 do 14:00 sati Hyundai organizuje takmičenje za prolaznike u žongliranju nogometnom loptom. Prema pravilima, svi učesnici će imati po dva pokušaja, a onaj bolji će ući u konkurenciju za vrijedne nagrade.

Učesnik koji najviše iskontroliše loptu dobit će besplatan vikend najam modela Hyundai i30, a narednih deset najboljih reklamne proizvode kompanije Hyundai. U pauzama takmičenja, performans akrobatskog free style žongliranje će izvesti profesionalni žongler.

Hyundai tako poziva sve građane, da posjete Hyundai štand u subotu ispred sarajevske katedrale i okušaju svoje vještine u žongliranju popularnom Jabulani nogometnom loptom.