Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni se licno svidja bez a moze se i raditi s njim
Auto je u redu, ali ne razumijem koja je to vrsta vozila - DOSTAVNJAK... MORA DA JE NEKA NOVA RIJEC NA BOSNJACKOM, HRVATSKOM ILI NA SRPSKOM JEZIKU Nekako mi ovo neobicno zvuci isto kada bih ja rekao svojoj dragoj : DRAGA MOJA OVO JE DOKURNJAK A NIJE KUR..
Ovo je auto savrseno za pljacku banke. I tu mu se negdje zavrsava upotrebljivost.
ne kontam kome je namijenjen ovaj auto. kome treba dostavno vozilo sigurno nece kupiti ovo, jer je skupo i neprakticno. a gradski trkaci i ostali sminkeri i ne pomisljaju na njega, jer bi im se raja iz centrala smijala. a da ne govorim da je za gradsku voznju potpuno beskorisan ovoliki motor sa 215 konja. ukratko, mislim da je ova zajebancija osudjena na propast...