U izboru britanskog Daily Maila
0
Deset najboljih dizajna automobila u historiji
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A je gdje dvojka nane mi
smart nikako ne pripada ovoj listi klasika
kako mozhe biti jeep, ford model t i mini ispred Bube... ovaj mini je stvarno smijeshan auto, sa 2 reflektora umjesto farova, unutra go lim, a izvana vanjski varovi i vidljive sharke... a naravno da je Kubelwagen ljepshi od jeepa willisa, a ford je nishta naspram Golfa 2, koji je pokrenuo cijelu Bosnu :)
Vala je ovaj Smart najruzniji automobil ikad! Isto lakirani kontejner..
Citroen DS tzv. ajkula je definitivn najbolji.. Buba je takodje nesto sto je vrijedno pomena, ipak 50 godina su se proizvodile. Fićo nije ls takodje.
Subhanall.ah, koji je ovo rahitičar sastavljao!?
Alfisti nesto vas britanci ne vole ;)
ćofi rule, i sad ga imam mada ga rijetko vozim :)
meni ovaj citroen bas ruzan . dok su mercedes ,buba i mini najljepsi :D
kakvi su ovo sporeti?
bez i jedne alfe i lancie smijesno! vecina ovih automobila veze nema s vrhunskim dizajnom vec su legendarni iz drugih razloga, a neki nisu cak ni to...
DJE JE FORD MUSTANG ???
Gdje je golf II diesel \'84?
ajd mogu proci citroen, mecka, folcika i jaguar.... ali jeep WTF koji im je q.r.a.c bio.. fali tu ferrari, aston martin, bugatti, alfa romeo, chevrolet npr. corvette ...
a gdje je tu alfa rome 8c????? ili bilo koja alfa?
A đe Yugo ?