Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ga kupio da ga vozi seset
Poucan video. Neki valjda nauče kad vide svabe kako lijepo voze desnom trakom, a ne ko nas seljak zajaši preticajnu i zaboravi za promet iza sebe.
sad kad bruda sa passatom pokusa to izvesti i raspadne mu se auto na 140 al nema veze jer nasi autoputevi i nisu za vece brzine, voziti brze od 140 po nasim autoputevima je samoubistvo u najavi.
Pa niciji autoputevi nisu pravljeni za brzine vece od 130-150 km/h osim njemackih, jer svi imaju ogranicenje na max 130
Role u njiha putovi ko pista , ja gonjo svog venta td 180 nasat odma kod garmis parlis kirtena
Ludiloooooo
Na 418km/h mu ostalo jos frtalj na obrtometru... Bilo bi zanimljivo da je bila prisutna I kazaljka goriva.🤪
Koliko se sjecam, rekose da ovo cudo moze nekih 9 minuta na ovim brzinama oko maksimuma sa punim rezervoarom.
"Sigurnost bila prioritet" Zakoni fizike bi ga opovrgnuli da je morao naglo da zakoci ili da je izgubio kontrolu nad volanom pri takvoj brzini, sta da je guma pukla ili da je naletio na vozilo u njegovoj traci (recimo zabije se sa 400 km u vozilo sa porodicom unutra, pobio bi ih sve). Zakoni fizike vaze za sve, cak i za bogatase (bez obzira sta ovaj ceh, Djokovic i slicni mislili o tome).
Dje si doktore nauka
Idiot.
nevadi ga...
Hem bogat, hem mudat.
Vrlo cesto jedno ide sa drugim...
taman nalozite maloumnike da jurcaju, ko da nisu doboljno nadobudni. ovo nemas sanse da je 4.50 ni ljeti a kamoli zimi, ovo je snimano poslje 6
Pa možda je snimljeno ljetos? Njemačka ima sličnu klimu kao i mi. Nekako mi je ono puno zelenila za jaunar... A što se tiče doba dana vrlo lako moguće... Ovaj, imam iskustva, jer nije se jednom desilo da ovako "rano" krenem kući :)
Svaka čast lik ima novac i mu da da ovo potjera do ove brzine a koja ljepota od zemlje Njemacke pa nigdje papirica nigdje neravnine rupe u putu ej živote gdje te tri ošim
Damn.
Mora da je čipovo Bugattija.
Ne djeluje kao 417km/h
Znas ti jer si jednom iso 200 je li
Skroz si upravu, ja jednom vozio 185 i totalno znam kako to "djeluje" na 417, brzini koju ne mogu zamisliti u vozilu na tockove.
Ima pravo jer je bogat i moćan. Isto ko što je Njoković imao pravo da odbije vakcinu i napravi cirkus u Kenguristanu. Svaka iskompleksirana muškarčina ima pravo da kupi skupa kola i vozi po autoputu 400+... Čestitke.
Zakon u njemackoj kaze da na ovom dijelu autoputa nema ograničenja. Svi mogu da voze koliko zele, bez izuzetaka.
Ne kapira to sitan um, daj mu pravila i ogranicenja… jedino je tada rahat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)