Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih o patriotizmu u drzavi koja zivi na dvolicnosti politicara. Treba kupovati sve sto je kvalitetno i nudi pravu informaciju, a dao Bog da bosanskohercegovacki proizvodi poplave svijet poput Coca Cole i slicnih. No, da tako i bude treba raditi, a ne siriti mrznju. Nama su ovdje svi krivi sto nas politicari lazu i kradu: i Srbi, i Hrvati, i Slovenci, i Amerikanci, i Arapi, i Pigmejci...... Pa dokle vise!!! Dosta palamudjenja, daj da vidimo valja li taj Auto Magazin pa onda serimo do mile volje!!!
Nisam vise zbunjen, Auto magazin je domaci BIH proizvod i treba ga kupovati, ako samo procitate clanak znat cete o cemu je rijec.
Pa ciji je magazin, svi govore razlicito?
Al opet pomislim da ni oni nase nekupuju, tako da nedam ni ja Slovencima novac!
Ovo je tako divan magazin, drago mi je da ponovo u kioscima!
cuj na bosanskom jeziku! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
NA KOM JEZIKU... NIS NE RAZMEM.. BOSANSKI...HA,HA,HA,HA... MA DA, TO JE KOMBINACIJA HRVATSKOG I SRPSKOG JEZIKA SA PRIMJESAMA TUTCIZAMA, JEBAL GA VRAG.
otkud znas-- mozda i jesu dzaba dali
mozda ti kretenu kupujes u merkatoru, ja ne. Meni ne mogu prodati pricu kako u merkatoru rade bosanci isto ko u bh. AVTO magazinu. Sto im licencu nisu dzaba dali kad su tako merhametli.
Auto Magazin je kupio licencu od njih. Ne vidim kako ce se to slovenci obogatiti, ako ce bosanci raditi i prodavati novinu i zaradjivati na njoj? Svi seru nešto a Merkator pun BH patriota.
Joj, pametni Bosanci naguzili glupe Slovence koji su se osevapili i pustaju ih da se obogate na njihov racun. Ha, ha, ha.
Vi izgleda ne znate citati? Auto Magazin izdaje Bosanska firma, u kojoj rade samo bosanci. Redakciju cine bosanski novinari. Sto ce reci Bosanci naguzili Slovence, uzimaju im tekstove napisu koji tekst, i metnu lovu u dzep, na osnovu slovenackog rada, Uostalom vas dvojica patriota ste vjerovatno bili veoma mali prije rata, pa se i ne sjecate legendarnog Avto magazina
ne kupujte slovenacko.
slovenci su šupci