50 godina Porschea 911
40
Auto koji ne stari
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj ti kako onaj stari izgleda iznutra...pa fakat bi ga imao prije ovih novih sranja...to je bio kvalitet danas samo sama plastika zbog jeftinije proizvodnje
ZAKON!!!
@Mufljuz Konstruktor Bube je Ferdinand Porsche,inžinjer po kome je nazvana čuvena 911-ka.Inače,Porscheov motor od 911-ke pasuje na bubu pa se može ugraditi.
Auto kojE ne stari. Blago nama s ovakvim novinarima. Auto je skracenica za automobil, dakle muskog roda. Auto koji ne stari, jadan!
ne stari ni moj golf 2 dizel
...kad je nešto dobro, vrijeme je nemoćno...
realno buba je bila i danas je karizmaticko auto koje milione fanova ima xD a tek mo's mislit Porš sta je ;)
Ovo je samo sportska vw buba ništa više
ja bih prije onog starog poršea 911 - prije nego ijednu tetu - jer sa poršeom dobiješ više nego jednu tetu : ) inace neprevazidjena auto-karizma....
ma ja kad upalim svoju cvaju golfa subotom-kad babo da para za 2 L benzina, pa kad prodjem gradom....brmmmm, brmmmmm...svi se okrecu, ojha!
Hank f***ing Moody
Njemacka🇩🇪
Tetu kraj zelenog poršea bi prije nego i jedan porše...tek da se zna!
Auto koje ne mjenja Izgled... To ste sigurno mislili ,jeli? ;)
Tako je -Boks -motor- svi ga traze u svijetu....!