Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ovog obara rekorde obara svoj ija sam sinoc PRNO 2 puta a nocas 3 bmw je bog za sva auta sto se motora tice udobnosti svega sta citate ove nase sosone odi bre malo rovi procitaj dans 100 citaba a ne odma slozit komentar audi je najbolji dje ba kad ??? zna se ko 3 godine drzi 1 mjesto da vas necujem sosoni BMW jede asfalt strine mi
Godisnji izvjestaj o prodaji audija govori sve. Audi postavlja nove rekorde u prodaji i to je dokaz da s radi o kvalitetnom vozilu.
Ja strucnjaka i govana koji komentari.
imate li podatke za bmw i mercedes o broju prodanih auta pa da poredimo???
audi jest dobro auto ali ce uvijek biti u sjeni bmw-a a da ne govorim o mercedesu koji je klasa za sebe,bez obzira koliko se trudili nikad nece imati motor kao bmw ili luksuz,ime i kvalitet kao mercedes,u svakom slucaju drago mi je zbog audija jer je ipak i on njemacko auto
AUDI MOJ TI NAUDI :-)))
Sto zene vole??? BMW...Sve je jasno!!!
dobar je audi, iako ni ja ne volim vw niti skodu, ali audi je ipak klasa iznad ova dva smetlja.
Mislim da audi jeste kvalitet ali da bih prije mercedesa ili BMW-a. Sve sto se veze za VW mi je mrsko pa tako i Audi...A ovaj rast prodaje se ogleda sto su sandzaklije presle sa pomenuta dva modela na marku Audi...:))))
Ma Audi je danas glavni premium proizvođač u svijetu.Na usporedbama u auto časopisima i na internetu, redovno deru konkurente iz BMW-a,Mercedesa,Jaguara...jednostavno su najbolji.