Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate sta vam je ovdje bilo: stari je zivot ostavio skupljajuci najvecu kolekciju rariteta na svijetu. Stari umro, a sin debil hoce da raspisa sve preko vikenda da uzme brzu lovu za svoje vjerovatno debilne furke.
..."ne kupuj kuću od onog ko je pravio, nego od onog ko je naslijedio"...
bolesno je prodavati ova auta
...1,3,5,7...piši me :)
Savrsenstvo od auta ...
"Osim njega, tu su čak tri primjerka kultnog automobila 300 SL, uključujući i Gullwing model iz 1956."
Ne znam šta kažete, ali mislim da nisu po Bakir-begovom ukusu. Njegova auta moraju imati full opremu i sve moderne gadgete, a obavezni su: sve skraćenice (ABS, ESP, ASC, itd.), alloy wheel 16 inčni naplatci, grijana, masažna, kožna sjedišta, full infotainment sistem, putni računar, dvozonska klima s podešavanjem naprijed i pozadi, pozadi monitori za putnike sa slušalicama i ostalim gadgetima da naš Bakir može slušati ilahije i kaside dok se vozi na otvorenje nove džamije u Mainzu, itd. Ma, za ove skromne prohtjeve njemu je sasvim dovoljan novi Audi A8, od skromnih 218.000 KM :))