Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Mikser Pasa,mozda nisi upucen,ali 1.8T je benzinski motor,mozda nema zestokih navlacenja obrtaja kao kod 2-ce ili trice,ali isto tako obrtni momenat ne igra toliku ulogu,prvenstveno sto je to benzin,a ne dizel,i vrti se preko 6000 obrtaja,stoga i on se,mozemo reci mora malo navlaciti,tako da si potpuno u krivu,sve sto si napisao vazi za dizel turbo,nikako za benzin
isfurani su svi auto oblici jedan uvrnut ovako drugi nategnut onako pljuc
pa vidi se da je student, danas odvratno izgleda ovaj dizajn 80ih godina proslog vijeka
Hahahahaha,svaka ti dala,vose iz bokala.pogadzas u nit
Ovaj student sad konta da ce ga neki proizvodjac automobila pozvati da radi u njihovom dizajn centru. Dobar pokusaj skretanja paznje na sebe, nek\' mu je sa srecom!
samo GTI al duja.Sanjo sam ko mali da vozam getachu po gradu.A boge i da gadjam koke pozadi
nisu skice nepismeni sa-x prepisivaci nego RENDERI !
E bas me zanima ko ce to imat jaja da izađe pred amere i kaze im v6 u corvette... al dugo je do c7...
Ma nek mi se nacrta na liniji,nismo ni mi vozaci golfova za baciti. Sad smo presli na Golf IV GTI 1.8T i cipujemo ga na 230 konja,to je oko 300-400Km,a dobijemo 80KS E sad sto mi kontamo da je to atmosferac,a ne turbo,pa ne shvatamo da OBRTNI MOMENT igra ulogu,pa tih 80KS mozemo baciti macku o rep,jer su neprenosivi na podlogu,to je nebitno Ipak smo mi GTI klub :)))))
Ferrari 458 italia, identicni prednji farovi i malo zadnji
Vozi li ovo Džeko po Mančesteru ?
dual cluch?