Italijani povećavaju ambicije
0
Alfa Romeo stiže u SAD
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ste \'\'stručnjaci\'\'.Imam 65 godina,moje prvo i jedino auto koje sam imao je Golf 2 proizveden 1986. godine.Završio sam školu \'\'Vladimir Nazor\'\'(zvanu bau -bau;sarajlije znaju o kojoj je školi riječ) i tu sam stekao mnoga znanja.Jedno od tih je-da je Golf 2 najbolje auto.Iako se malo mučim dok razmišljam,ja sam ipak vozač Golfa,za mene nema dalje.Vrh automobilske industrije za mene je Golf.
A cuo sam da će u Bosnu izvozit Beta Juliju!!!!
ovdje u usa kategorija ukus ne znaci nista nego jedino prolaze kola koja su pouzdana, veoma je mali broj ljudi koji kupuju kola koja im se svidjaju zbog izgleda. znaci kad naprave auto koji moze preci 100.000 bez da se kvari prodavace vise od honde i toyote. prije to nisu mogli pa ih nije ni bilo na mapi.
Samo lijepe slike, a kakav im je salon-baraka u Sarajevu?
moj te POMEO !
Alfa ne zeli da napravi SUV, cuj punih 20 godina, pa prije 20 godina SUV nije ni postojao. A Alfa Romeo je davno bio prisutan u USA sve do pocetka devedesetih, dosta prije nego si se ti rodio mamlaze seljacki...
alfa sporači, tek sad kad su iskopirali japansko-korejski način ekonomične proizvodnje i sistem plasiranja na US tržište, jadovi uspjeli nekako sa zakašnjenjem od 30 godina, a da ne govorimo da alfa pokušava punih 20 godina da napravi SUV i još nisu u stanju!!!
Pa Ameri baš imaju ukusa, a u prilog im ide jevtin irački benzin, boli ih briga Šalju vojsku širom svijeta da bi nacija imala jevtino gorivo
lol sta ti vozis?
nemaju Ameri ukusa, oni vole glomazna auta koja gorivo trose naveliko