Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je srpski auto 4 s (es)
golf je golf!!!!!!!!!! :)
Nece se proizvoditi u fabrici Mazde,nego u fabrici Maseratija. Alfin Spider koji ce dijeliti mnostvo komponenti sa MX5 ce se proizvoditi u Japanu.
alfa 4C se nece proizvoditi u fabrici gdje se pravi MX5, nego ce se nova alfa spider (na platformi nove MX5) proizvoditi u mazdinoj fabrici u hirosimi. Alfa 4C je na platformi KTM xbow.
Niste napisali da ce se proizvodnja Alfe 4C odvijati u tvornici gdje se izradjuje i Mazda MX-5 (Miata)! Ovo je vrlo vazna informacija jer ce Alfin proizvod konacno postati i kvalitetno izradjen...
wow, čak 6 like-ova :)
Alfa Romeo 4 life
Alfa 4C je dobila ove godine 4 nagrade za najbolji dizajn na Concorso di Eleganza in Villa d\'Este gdje se mogu pojaviti samo najbolja auta na svijetu. nadam se da ce se vratiti na stare staze