Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakoj normalnoj drzavi onaj jucerasnji teatar bi povlacio za sobom ostavku. Ministar vanjskih poslova koristi poziciju i instituciju ministarstva da se obracunava sa pravosudjem u predmetu koji je u toku i u kom se odlucuje po zalbi tuzilastva. Umjesto da je u New Yorku da lobira za rezoluciju (sto mu je u opisu posla) on se pravda, svadja se sa pravosudjem i zavadja sa novinarima.
Koje ba udruzenje tuzilaca je li ono sto nikad nije podiglo ni jednu optuznicu za ubijanje djece u Sarajevu tokom agresije?
Pa šta se čudite!? Njega nije bilo stid kao nastavnik tjelesnog da prihvati najodgovornije mjesto državne diplomacije ŠTA SE ONDA ČUDITE BILO ČEMU???
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Nevin ko Karleusa..
Halo! Nemoj da vrijedjas ravaku.
Nevin u nozdrvu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dinokio dragi, rugobo Bošnjačkog roda, tebi će Fadil Novalić kojeg si uz pomoć stranaca, tužitelja koje napadaš i korumpiranih sudaca smjestio u zatvor, aBd organizirati svečani doček u hapsanu.
Ne znam šta mi je bilo teže jučer slušati, Ramu ili njega u sličnim obraćanjima. Hej njih dvojica mi se lijepo uklapaju u rečenicu i idu u istu misao koja izaziva prevrtanje želuca i dugo i iscrpljujuće odumiranje sinapsi u mozgu.
Nemere to odpast od SDA a da bude nesto bolji I drugaciji, ovaj je samo prebrzo osjetio slast vlasti I moc pozicije, ko pašče kad lizne krv.
Samo me interesuje jel se oglasio onaj Dodikov Dobojlija Kajganic, sram ga bilo.
Kartela im se zvala Tito i Dino i ovaj se pravi kao da samo kisa pada.
Prije je Konaković inače poznatiji kao Velikim Bogom se kunemo GOVORIO, da se POLITIKA ne treba mješati u Tužilaštvo i Sudstvo, ali nije izrekao DO KRAJA misao, a to je da se NE TREBA MJEŠATI do ne dođe SAM Kobaković NA RED i njegovi PRAŠKASTI FRENDIĆI🙂Ti si propast za NiP, za Narod, za Arijanu Memić, za Građane, za Bošnjake, za Vjeru i Boga- munafik do zadnjeg STADIJA!
Koje gnjide, ne bune se kada im blokiraju slučaj Memić! 🤢🤢
kako je ljude izmanipulisao to je strasno
vise je on narodu uspio ogadit politiku i televizor za godinu dana nego svi Genjci, i sda za 30 gosina
Ovo je borba izmedu dvolicnih i licemjernih SDA-ovaca… Prerusenih u formu razlicitih stranaka…Svi ovi su u vlasti od pocetka…
Vala Dino bas si se ukopao, covjeka priveli nisu jos ni bili objavili za sta ga terete a ti si vec panicno krenuo sa izjavama da je montirano...
DA POKUŠAVA TO JE JASNO I VRABCIMA NA GRANI. NAŠEM DINOKIJI SE OKO VRATA STEŽE CRNA KRAVATA. SLAT CE TEBI DINO DALIJA PAKETE I MOJ SAVJET JE DA UZMEŠ OMARA PO SLUŽBENOJ DUŽNOSTI🤣. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
a šta očekivati od polupismenog klošarkaša, jel klošarkaš i dalje tvrdi da nije išao na derneke u Dubai, da ne poznaje lika titu koji ga tamo pozivao i gotivio, bilo je izgleda love i za kriminalnu partiju nip, polako i to će se otkriti. karma je čudo, klošarkaš napakovao Fadilu a proći će 10 puta gore, nip=narkomanija i pesinluk (prljavština)
privedite ga za ometanje istrage, utjecaj na svjedoke, lazno svjedocrnje i unosenje enmira u gradjanstvo. imate dovoljno elemenata
Džaba odijelo i funkcija i mašna - krkan ostaje krkan.