Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite haosa kad bi reprezentacija Bosne i Hercegovine otisla kod Reisuleme. Te Islamizacija, te Bosna je sekularna drzava. Te ugrozena katolicka manjina.
@Rambo evropske asocijacije su su i fasizam i nacizam neoj to zaboraviti aparthejd taodje i to je sve utkano u evropske vrijednosti i svi ti europljani danas koji prodaju "europske vrijednosti" su skloni ovome sto sam naveo to se vidi i postaje problem za buducnost europe
u islamu ti niko ne može dati “blagoslov”, svako je odgovoran za sebe i nema nikakvih posrednika između tebe, mene, biko koga i Boga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba i nas poslat hodzi da nam sta na uho prouci...
Suvremeni hrvatistan, u stvarnosti srednji vijek i inkvizicija
Ovo je stvarno suvisno... pa sta ako pocne za repku igrati neki pravoslavac ili musliman ili hindus? Stvarno pretjerivanje, sve se busaju kako su svi sekularne drzave a prvo se ide kod popa i hodze po blagoslov...
Jao 😂😂
Hrvatska je oduvijek katolicka zemlja, u cemu je tocno problem? Bosna za razliku od hr nije nacionalna drzava a islam je na euro tlu okupator, pa molim vas ne usporedjujte neusporedivo.
I kršćanstvo je u Evropi okupator. Ne samo da je okupator, već je zaslužno za smrt miliona ljudi, spaljivanja ljudi na lomači, a da ne pričam o krrstaškim ratovima i pokušajima osvajanja Jerusalema. Kršćanska historija je krvava i genocidna, i nemate apsolutno nikakvo pravo prigovarati islamu. Mi u Bosni vijekovima živimo sa drugima i drugačijima, dok ste vi većinom (ne svi) prilično zatucani zbog jednoumlja. Posljedica toga je bila NDH sa rasističkim zakonima.
i sve to uz glazbenu podlogu Thompsona
Ne, bosansku artiljeriju ce pustit
Hitler im je 1941 dopustio da po prvi put u historiji imaju svoju državu Rvatsku i odmah su u Jasenovcu,Pagu,Jadovnu,Staroj Gradišci pobili milion ljudi.
Ma kako Bošnjo kad je hrvatsko kraljevstvo prethodilo bosanskom. Negirati Hrvatsku je ko da ti netko negira Bosnu.
A vi ste bili hrvatsko cvijeće u NDH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ništa i mi ćemo na piramide u Visokom...ima jona tamo..
Zapad zahtijeva od islamskih država sekularnost, a sad zamisli da turska reprezentacija ili druge isl. države ide kod vrhovnog muftije na blagoslov, ili da se Erdoğan daje zakletvu na Kuran, ili da u sudu koriste kuran.... Hipokritičan i dvoličan zapad daje "lekcije" jugu???
Katotalibanizacija sporta, vjera je dio intime... trebao bi se svako licno pomoliti ako se zeli i kako se zeli, kakogod puno sportske srece jim zelim na evropskom.
A kad seuslimani mole.na avjetskom vi alahate od srece
dakle nema mjesta za bilo koju drugu vjeru u repzatciji qrwatske
Slobodno moze svako,mi ne trazimo kao sto ste vi trazili da nevjernik mora gledat u zemlju dok musliman prolazi
Vjerski fanatizam kojeg je u reprezentaciji započeo Dalić i to odlaskom u NEPRIZNATO Marjansko svetište u Međugorju, dok nije htio otići, barem u dva priznata na teritoriji Hrvatske, jasno govori koliko poštuje i samog papu.
Što nece kod gospe u medjunožje
Ne nego ce u Ajvatovicu ahahha
sekularna europska drzava nema sta kao i ostale drzave europe sto su sekularne