Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahhaha. Ovo kaze clan SDOO, stranka koja je svaki put glasove dobila rijesavajuci “etnicka” pitanja i izazivanje straha od novog rata. Isto kao i HDZ SDS SNSD. Svi pricaju da ce se braniti a niko nikoga nece kao da napadne. Smrt etnofasistima sloboda normalnom narodu BiH.
https://www.protesti.ba/vijesti/obiljezena-godisnjica-februarskih-protesta/
zivotno pitanbje srba u federacijij je da dobiju kanton u federaciji da bi bili konstitutivni.....drvar,glamoc i grahovo su 99% srbski....
Tako je i 92 pa ga ti nabra dezerteru
SDA ( ezdea ) je nesto najgore sto se covjeku moglo dogoditi nakon rata
Svi nam se smeju........ :(
Ne vracajte se vi nigdje i ni na sta… samo HAJTE da vas nase oci i glasovi vise nikad ne vide
Meni nije jasno kako se mozes vratiti negdje gdje nikad nisi bio. Mozda da POCNETE rjesavati zivotna pitanja. Samo to joa niste probali...
Svaka stranka ima ekonomske projekte a zakonom im je propisano da imaju ekonomske programe koje nemaju. Pa vi razmislite koliko su snaše stranke legale !! Još u ovih 30ak godina nije zabilježeno da je neko od političara dobio jaja u glavu ili paradajz ili sl.
Zbog njega i njemu slicnih treba sva 3 mjeseca da vade ljekarsko uvjerenje da su normalni. Ovaj lik je skolski primjer podvojene licnosti.
Zvizdicu moj lijepi susjed Ante bi cesto rekao DA SE UOCI BOZICA NE GOJI PRASE VEC TOKOM CIJELE GODINE
Podrška premijeru.Čovjek je na operativnoj funkciji, lideri stranaka se ne usuđuju biti premijeri,pa postave druge da rješavaju goruća pitanja.Normalno bi bilo da predsjednik stranke bude i najodgovorniji.
Zvizdić je smeće!
Pa što se jado nisi bavio rješavanjem životnih pitanja građana? Haman da si prevodio upitnike :D
Tako je Zvizdicu, hajmo vidjeti mogu li se na jos nesto uvesti akcize 😁
koje je ovo sranje od čovjeka, prokleti lažov i licemjer iz fašističko-kriminalne stranke SDA
Kako te stid nije više?