Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbogom USA, zbogom EU. Poruka iz Sarajeva je jasna da ne može biti jasnija. Još samo dokoni Ćović može da melje o BiH perspektivi i njenom statusu kandidata za ulazak u EU i ostalim budalaštinama uključivši i izborni zakon.
Zmaj od Bosne, Kralj Tvrtko, Kulin Ban, Kotromanići. Vukovići i ostali vladari Bosne i srednjovjekovni Bosanski vitezovi i borci protiv Otomanskih okupatora se prevrću u grobu kad vide kako im se izdajnički sinovi raduju i kliču okupatorskom vladaru... TO JE TAJ GLUPI BOŠNJO zbog ovakvih stvari mu drugi osporavaju identitet, jezik i postojanje, zbog podaništva i VLASTITE GLUPOSTI.
Erdoganova partija će iskoristiti te bjednike što dođu u Zetru i reći kako samo ona ima podrušku i u ostalim robovskim drzavicama Otomanskog carstva i time ostvariti prednost na izborima a kad pobjede opet će se okrenuti Srbiji i srbima i njima davati investicije a u Bosni će imati samo korist familija IzMetbegović (sitni šićar) a GLUPE BOŠNJE će dobiti male crvene zastavice sa mjesecom i zvijezdom da mašu eee moj GLUPI BOŠNJAČE raduj se okupatoru....
Jedva cekam da cujem poklic janjicara
KOLAY GELSIN PREDSJEDNICE , ovo je za pohvalit da Bakir ucestvuje na skupu - aferim !!! Konacno si bacio jaram KREMATORIJA .... PINDOSI , USTASE I OSTALI PETOKOLONASI , MORETE SAMO DA CMIZDRITE I PUSITE !!!!
@zijo koloder. INTERESUJE ME SAMO OCEL ODZA KAVAZOVIC TAKODJE BITI NAZOCAN ???
Živio sultane!
Kad bi mogli nekako upregnuti glupost Bosanca jednim potezom bi rijesili i nezaposlenost i stvorili nepresusan izvor obnovljive energije i zaustavili globalno zagrijavanje. Ali eto... ne da nam se. Jer bosanska je glupost neukrotiva.
Od zemlje koja je bila banovina,kraljevina i jedna od jacih zemalja na Balkanu spali smo na to da imamo tri copora debila gladbih krvi i svadja i naseg nam dragog Bakira koji konta da moze sa Bosnom kao sa sopstvenom teritorijom ... eto me Njemacka,dolazim ...
balijski woodstock, 90% onih iz cevljanovica ce Tamicima doci u Zetru, polusvijet bezubi
Bitka kod Bileće se odigrala 27. avgusta 1388. godine nedaleko od istoimenog grada, između osmanlijskih pljačkaških odreda predvođenih Lala Šahinom (koji je predvodio Osmanlije u pobedi na Marici 1371. godine) i odreda kraljevine Bosne koje su predvodili Vlatko Vuković i Radič Sanković. Okončala se potpunim porazom Osmanlija u kome se i sam Lala Šahin jedva spasao bekstvom, dok su gubici u pobedničkim redovima bili neznatni.
Nakon ove bitke, otomanski upadi u Bosnu su prestali na neko vreme, a o utisku koji je ona ostavila na ondašnje ljude govori i epitaf koji je uklesan na stećku Vlatka Vukovića u Boljunima: „Ase leži dobri čoek Vlatko Vuković. Vojvoda Vlatko je prvi pobijedio Turke kod Bileće 27. avgusta 1388.“
kmece
Fuj ! Što ja moram ispaštati zbog tvog turkofilizma Bakire i ostala esdeaovska bagro.
Hidajete, nije narod ''krezav'', takvi su oni što prave kastinsku državu na temeljima srednjovjekvne strategije donesene 1950-tih godina u ''tabačkom mesdžidu'' a provodi je ''prvorođeni, riđobradi od milja leader u Bošnjaka i njegova ''elena'' potpomognuti čeličnom gardom sa mindera i halki i vojske stranačkih uposlenika u institucijama, admi9nistraciji, JP.. od 177.000.
Fuj, ulizice bez karaktera. Erdoganu treba zabraniti ulazak u BiH, tiranin i diktator koji je pobio više muslimana nego bilo ko na svijetu, u BiH se dočekuje kao sultan. Sramota je da glavni grad jedne države dozvoljava sebi da se ponaša kao prostitutka i daje svima za pare. Nadam se da ima dovoljno svijesti u Bosanaca i Hercegovaca da dignu svoj glas protiv ovog kongresa. U protivnom, neka i Šešelj napravi kongres u Zetri.
koji će se dići ja zovem pola raje kaže koji ih jebe mrsko mi odoh na pivo a vamo jedva čekaju da napuste bih i da idu rintati u njemacku
što mi brisete komentare SDA botovi jebali vas turci uvijek i sad ih dovodite gdje su bili u ratu ti turci ha e glupi bosnjo više vam je merkel i Njemačka dala nego ta pogana turska
jadan onaj kome turska čuva kucu
- NEMA DILEME I zaista i nema ! OD EU zaista nema ništa, SAMO JOŠ JEDNA BAKIROVA LAŽ, tjera nas u pustoš Anadolije, a uvijek smo bili dio evropskog nasljeđa i kulture.