Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška iz Sarajeva!!!! Dragan Lukač je kriminalac po čijem nalogu je obavljen "uviđaj" u kući koja je navodno opljačkana. Tek sad kad se pojavio video snimak koji pokazuje da je uviđaj trajao nekoliko sekundi, tek sad Lukač kao optužuje policajce. A zar nisi pročitao izvještaj, zar ih nisi pitao šta su radili u kući? Otkad na uviđaj idu samo dva prašinara? Pratite grupu Pravda za Davida na fejsbuku. Ovaj slučaj je jako bitan, isto kao Dženan Memić!!!!!
jbg, sutili ste kad su odvodili i ubijali vaše komšije ... logično je da neće na tome stati ...
I sad ce oni jadovi policajci jadni platiti na kraju,sto je sin od nekog guzonje izvrsio ubistvo mladog Dragicevica i treba na robiju.Sad ce djeca od tih policajaca biti gladna ,da bi guzonjin kabadahija mogao i dalje nesmetano ubijati.Srbi dizite se ,pizdurine ste najvece sto postoje .Pometite taj olos od vlasti dok je jos vrijeme.
srbi samo mute, mutanti!
Kad ce ovaj majmun dragan lukac da dobije prijavu jer komandovao je onim vojnicima sto su zarobili ono dijete u okolini bihaca sto je kasnije ubijeno. Imal sta od toga. Srbi ne ostavljaju svjedoke, no u Banjaluci nema vise bosnjaka i hrvata pa da se moze sizivljavati valja sad svoje vlahe za je ba vati
Ova trobojka je dobra za naložiti... provjereno... mi smo u Kravici naložili srpske kuće sa ovim trobojkama... bolje nego hepo kocka...
trebalo je sve dici u glas danas bi cetnicke majke oplakuju nepostojucu srpsku nejac
Traze i djikani svoje Ljubu i Bekriju da svale na njih krivicu..
Prvo sankcionisati Lukaca kao glavnog i odgovornog urednika Dodikistana
Slucaj se pokusava prikrito kao i slucaj dzenana memica i krivica se prebaciti na nekog treceg