Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa čovjek je predsjednik komisije za borbu protiv korupcije?!🤔
Ironija svih ironija
Ja bi da vlasima otvorimo jedan kamp. GAS KOLAC, dalje znate...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj Spiric ce sam sebe uhapsiti na kraju🤣😂🤣😂
Nikola Špirić je prijeratni profesor na ekonomskom fakultetu, dr nauka i sigurno se je dobro finansijski zbrinuo i prije rata, a kasnije je samo nebo granica. Ali takvih je sav politički vrh od 1990 godine. Mora da se nije dao ucjenjivati ili nije slušao Amere i onda za crnu listu je super kandidat.Ne trebaju neke dokaze. Oni treba da odgaovaraju svi nama.
nedaj boze nikome ovog dusmana bih tesko nama sa njim.......
Sreca smrt te ceka ubrzo ko i sve nas
Postavlja se pitanje STA POSLIJE..sta ce se uciniti kada dobiju info??? Otkrice se tko je davao informacije ili shvatice sta je to sto ga je otkrilo...
Mi imamo zeku koji se potrbuši i smišlja neku prevaru, zovemo ga Špirić 😂
pa šta mu možete.ništa.svi kradete i to svak zna ali opet ostajete u svojim foteljama.Za najmanju grešku bi trebali dat ostavku.grešku koja je svjesno učinjena.vas treba samo bagerom pogurati u provaliju.bih bi ostala poluprazna.
Šta se ima obrazloženje trazit nego sa tim da se progurao prvi do Milorada samimim tim je potvrdzeno da je vrhunski lopov prevarant lažov i petljanac i to je dijagnoza ukratko
sta reci...borac protiv korupcije...a u isto vrijeme na crnoj listi zbog korupcije...Toliko afera da vise ne mozes ni zapamtiti.
Zar se prije neki dan pisalo da MVP nije validna u bih
@Dunum95 Jel ti fali noga, ruka ili si doselio '70-tih u jajcima u Tuzlu? Mislim, ma hajD molim te.Ne znam stvarno odakle ti tolika mrznja, a argumenti su ti na nivou...ma kakav nivo, kakvi argumenti! Sandzak( onaj otpadni dio) move into Tuzla, jelde? :) Smiri se i udahni tu havu nasu Tuzlansku...
Nikola S. je Baketov cOek.Jednom rijecu KEMAL CAUSEVIC.....https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM
Covjek koji prkosi svi narodima uzeo je od federacija i rs sto je mogao trenutno najbogati politicar u bih na crnoj listi za korupciju i opet ga narod izabere fujjjjj.
Čovjek samo naplatio sjedenje u fotelji zguza naguz, za svaku bubuljicu po 1000 evra, otuda pokradeni milioni
Ljepši se kopaju