Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojkaši kako ide izdaja? Botovi iz srbije i hrvatske, spašavaju sarajevsku izdajničku kliku.
Vas iz SDA je sevap izdati i odj...ti za sva vremena. Izgleda da smo na dobrom putu da se to ostvari.
Prevara.
Šta je sa bebom preminulom na Bjelavama? Manite nas političkog pozorišta. Šta se dešava sa djecom u regionu? Ko ih uzima, kome se prodaju, ko je odgovoran??
forto u svom stilu. d.e.b..i...ll...no
Ne treba vepru popustati nikako.
Po Dejtonu Sarajevo je glavni grad.Nikakvo istocno Sarajevo nikakva Banjaluka.Ako Trojaneri IZDAJNICI..PREBACE SUD IZVAN GLAVNOG GRADA...To je vec samo po sebi Izdaja.
A,ti bezbeli se ko razumijes u ovu materiju znas i posljedice takve Odluke,kratko receno razumijes se u ovo ko Mara u kriv racku. Nego... Fataj se ti centrale dok jos ima sendvica,placenice ili patenice,bolje zvuci,jel'de.
Sarajevo ce vazda biti glavni grad a malo ko zna da B.Luka nije uopste glavni grad tzv Rs.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma pristaje Mile na sve samo još da utvrdi pazar 😀