Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istopi se silikon na ovoj vrucini..
Ove iz JKP RAD-a čistače gledam kako samo po trotoarima po Grbavici prometu tako da sve vrste na lafo zelenu površinu, kada im je šef tu kao rade, a kad nije hvataju zjale i ništa, ali se pare od građana uzimaju, Kontejneri se ne prazne po tri do četiri dana i po ovoj vrućini smrde da se ne može proći ulicama. Eto ti Tanoviću posla, ostavi to auto na punjaču pa malo u patrolu.
E pa ovome Elektro Tanoviću bi bilo bolje da se angažuje da se očisti i sredi Vilsonovo šetalište, trava zapuštena, smeće unaokolo, kante pune, lišća i svjetova od lipa svugdje, niko nikada niti je sredio niti zasadio travu, cisterna sa šmrkom, sve ljepljivo i klizavi kada padne kiša, fermentacija i trulež od cvati a onaj viseći most nije pomete ni sapran već dugo, dugo. Tu se vi angažujte a ne da primate pare, a i oko Huma je smeća i prljavštine svukuda. RAD je Nerad.
jedno sedam puta ga vec saniraju hahahaha... da nije Hum kakva piramida. Mozda se budi Ramzes VII
srdačni pozdravi od Seme Obmane hahahaha
Zasto Ured za borbu prtov korupcije KS tolerise Belmici nezakonito zaposljavanje u Zavodu za izgradnju KS? Malo na ugovor o djelu (dok se ne steknu uslovi za konkurs) pa za stalno . Kako su joj svi uposlenici medjusobno povezani na neki nacin od ranije? Nikoga nije primila regularno.
Pardon, bilo je regularno samo kad nikoga nije bilo drugog. Mislim, znam sve, al eto onako pitam radi drugih.
Ajde ne rise matere ti! Očito je kod tebe u pitanju samo ljubomora ne nečiji uspjeh ;)
Sadite drvece pa nece nigdje biti klizista. Aa jok malo vam sta uradiste sa Bjelasnice pa ste i na Trebevicu fino poceli apartmane graditi, pa bi i Trebevic mogao malo da sklizne do Carsije