Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je Bosanski jezik u školama rs-a a po dejtonu rs-ovci?
Pa i prosle godine su nesto poslali i sta se je desilo.Nista......Papir je strpljiv i trpi sto se na njemu pise.Ovo je mazanje ociju svom narodu.Eto oni nesto traze.Najvaznija pitanja ostavljaju na stranu.Tko to tako voli, nek izvoli.Nikakve koristi od toga za sirotinju, a ima je i previse.
Ovo mi je mnogo smjesnije i pateticnije od onog pisamca Engleskoj kraljici onomad ( stiglo pismo!) Smorise se UN-ovci.. citajuci pisamca mjesnih zajednica i pojedinacnih politickih partija. Balkan sapunica se nastavlja
....a stoka napala Republiku BiH.
Gradjanska drzava je ekstremisticka deklaracija .hahahahha
u eRS bi se hebali a da im ne udje
ZAŠTO ONI UOPŠTE ŠALJU RUSIMA BILO KAKAV IZVJEŠTAJ KAD NISU NIKAKAV PRAVNI SUBJEKTIVITET.BITNA JE BOSNA I HERCEGOVINA KAO DRŽAVA I INCKOV IZVJEŠTAJ.
Eki genocidnih šunara što se kofrče.
Ovi nas hebu, ne vade ga
Mjesna zajednica dodikland.... Kakve vi veze imate sa UN om.
Daleko je sunce😂😂😂
HAHA... kako su nisko pali... a nekad su visoko letili
Republika Srpska je međunarodno priznata u Dejtonu i Srpski clan predsjednitva je predstavlja u UN .
Mislim, ovo su retardirana gamad. Sad, UN treba da se izjasnjava o deklaraciji jedne stranke. Stvarno umobolno. Na stranu sto je ta deklaracija savrseno u ravnini sa svim ljudskim i civilizacijskim pravima i obijacima. Ovo sad treba iskoristiti i poslati tu deklaraciju u UN.
Na ovo je najbolje odgvoriti tako sto ce kantoni slati slicne izvjestaje o nastavku aparthejda u genocidnoj u UN
nisam protiv srba ni njiovo pravo da imaju entitet svoj.ali daje on irastao na podruciju gdje zive srbi a ne progonom .ovo sto sad rade kao dejton je jaci od bih nije rs primljena u un neo bih