Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametno........mnogo je jednostavnije krasti od jedne institucije nego od tri. Moram priznat, ova nasa vlada postaje efikasnija :P
Da plačate koje kakve skupštine javnih preduzeća. Jeste li vi poslanici i vlado KS pri pameti. Sve te pare namjenjene jalijama potrošiti za saniranje pomenutih objekata. Ti kulturnjaci, njaci, njaci nema hajra za takvo nešto. O D B I J !!!
TAJO BOJIM SE!!! xD
Šta je sa upozorenjem Konkurencijskog vijeća o nepravilonstima u Zakonu o taxi prijevozu? Konaković i SDA ćute i omogućavaju Suljagiću i Konakoviću da uzimaju tal vezano za dobijanje licenci. Sada je cijena dostigla oko 20000 KM, za taxsi oznake a oni su ih dobijali džaba. Prošli put je konkurencijsko vijeće kaznilo Kanton sa 50.000,00 KM zbog Ministarstva saobraćaja, a koliko će sada? I to sve na račun poreznih obveznika.
Šteta samo što će mijenjati ime nakon što se ukinu kantoni :((
Ako je Vlada KS napravila plan kako ce ove institucije imati produktivniji zajednički rad onda pisi propalo, da oni znaju kako biti produktivan sebe bi pokrenuli.
Ako ce spajanje ovih institucija dovesti do smanjenja troskova,te povecati produktivnost rada jer niti jedna od ovih navedenih nema kapacitet za normalan rad i djelovanje ,onda ova je odluka na prijedlog ministartva ocekivana..