Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruska vojna baza trebinje. Ko glasa za izdajnik je
Ako ne letimo da spasavamo ljude i imovinu od pozara u BiH, onda nam ne trebaju ni aerodromi.Posteno.
Sto manje saradnje sa srbijom to bolhe. Ako u medjuvremenu se pojavi neka normalna vlast, koja ne bastini velikosrpske pretenzije na BiH onda bujrum saradnji, al sa acom snajperistom, ne.
Šta vi imate glasati o saradnji. Hajde neka naši sebi prave aerodrom u Pancevu, ili bilo gdje u Srbiji.
Vijeće ministara BiH danas glasa o saradnji sa Srbijom na gradnji aerodroma u Trebinju za RUSIJU
Taj eventualni aerodrom nema nikakvu ekonomsku opravdanost. Jedino ako je u vojne svrhe.
ne treba glasati za
Ne dozvoliti agresoroma da rade bilo šta!
Blokirajte ako možete. Ovo i sve što ima veze sa srbijom. Kad ovi mogu blokirat helikopter da gasi pozar. Drzavne institucije. Drzavu čitavu. Izmislite neki najbezvezniji razlog i blokieajte. Jer da im nije srbije djavola bi se oni pvako ponašali.
Nikad, ali nikad ne bih dala svoj glas za trebinjski aerodrom.Prije svega, to je strateski i vojno jako vazna tacka za Srbiju i rs
Sa Srbijom nema dogovora. Nema zaborava! Ko glasa za ovo asistira novom genocidu. Nema opravdanja
Bosnjaci ne smiju gladati dok vori Hercegovina i unistava se imovina ljudi Dodiknne da saglasnost za helikoptere. Nema vise popustanja i gotovo. Zbog popustanja smo tu .
Kad priznaju genocid i pelcuju Rudonju onda možemo zajednice praviti.
tekst ne treba citati. sa srbijom koja nenproznaje genocid i slavi zlocince nema dogovaranja. izdajnici, kako uopste dodju na dnevni red ovakve stvari?
Glasati protiv, sa njima ni u kakav posao.