Komentari (343)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se neko i dvoumio,ovih dana je prelomio za odlazak iz ove propasti.Zivot je jedan i kratak je da se cekaju bolja vremena.
Propuštaju da im Ramo i Anel Isak vode živote. Kakve su to patriote pa odlaze od takvih veličina
Od kada su dosli ovi trojkasi na vlast, situacija nikad nije bila gora i nestabilnija u drzavi. Onaj Konakovic i Niksic su doprinjeli povecavanju ovih redova koje je Bakir utemeljio kroz 25 god kriminala i korupcije
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Molim sve koji zele otici iz ove zemlje da cekaju po svim vremenskim uvjetima, isplati se itekako, svima zelim da uspiju da odu, daBogda ostala prazna ova zemlja, pa nek uhljebi probaju da zive i naplacuju poreze od marokanaca i pakistanaca
dobro dosli u njemacku,plata 2000-2500 trosak 3000-3500
Žalosno, ali razumijem ih u potpunosti, i ja sam na istom trenutno...
Ovo je sve iz dodikovog entiteta.
Nisam znao da toliko hrvata ima u sarajevu...
svaka njima cast i ja sam cekao dok nisam otisao i vidio da nema zivota nema boni Bosne nigdje i veceg rahatluka
Pa zar nam nije svanuo dan?
Dino i Nermin rekose prioritet da ne bude redova pred ambasi, a ono redovi jos duzi.
GAZDURINE SVE SE VRAĆA SVE SE PLAĆA,NEK VAM DJECA RADE ZA 400-500 KM ŠUGE ŠUGAVE
Tu nas je dovela SDA vladavina, 30 god, treba još toliko da sr vratimo na početak, jer smo otišli nazad desetljeća sa lopovima, trebali smo se davno pobuniti, upropastili zemlju i narod kriminalom
Nema ovdje insana u ovom redu, i treba da idu!!! Gazije nam se u mezarovima prevrću, što su u ratu ostajali, a ovi miševi u miru odlaze. Nemere se stanje naroda iz Njemačke mijenjat. Treba bit mu*onja pa ostat!
Eto ti si mudonja. Slobodno ostani niko ti ne brani. Šta tebe briga ko ide a ko ostaje! Uzdaj se ti use i u svoje kljuse!
80% djece Bužimske brigade rade i žive u dijaspori.Očevi im bili najbolji sinovi domovine.Kladim se daje tako u većini BiH.Plasiras price od ovih sto hoce da im neko gine za pozicije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozdrav za političare. Hvala vam
Plan C (in progress...)
Odoše u Deutschland da bi bili uspješniji na Tik Toku...zemljo otvori se
Ovo su sve obrazovani ljudi, sposoban medicinski kadar, rijetko je o de neko koga zanima tik-tok, ti nisu za Njemačku, njima na Balkanu cvjeta biznis,
Prosjek godina prema slikama je 30 , najzreliji radna snaga. Ovo su sve budući Nijemci ako ne oni jesu njihovi unuci. Koda ce se iko vratiti vamo da radi i prezivljava pored eura i njemacke. Sretno ljudi.
Pola obitelji mi u Njemačkoj, oni otišli iz BiH još sedamdesetih i osamdesetih. Rođaci rođeni u Njemačkoj su praktički Nijemci odnosno, znaju da su Hrvati iz BiH, ali ih boli ona stvar za BiH, Hrvatskom i zavičajem njihovih roditelja. Već prva generacija doseljenika pusti korijene, druga se već asimilira, ma ide to brzo u Njemačkoj. Takva je sudbina BiH, mora poklanjati svoje stanovništvo Zapadu jer je BiH slaba država.