Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljeb do uhljeba, ili sto bi rekli oni ugrozeni UHRUH do UKRUHA!!!!!!!!!!
Kako pogan svijet zivi u ovoj zemlji,strasno...Radije biraju da pobjegnu vani,nedaj boze da se zuti prsluk obuce...
Mame im se na*ebem svima
Da je u francuskoj parlamentarcu plata 8 puta veca od prosjecne gorio bi ajfel vec veceras, tj da neki parlamentwrac ima platu od oko 18 000 eura. Bosna i Hercegovina ima najplacenije parlamentarce u svijetu ili 8 puta vecu platu od prosjecne dok je u svijetu ta razlika 3 do max 4 puta. Krivi smo mi nema ko pozvat na proteste cak i Beograd protestuje ali mulavo Sarajevo suti.
Ti uhljebi na trzistu rada nebi znali marke zaradit, a vamo na drzavnim jaslama svima nama kroje sudbinu
žute prsluke na sebe, pozvati pošteni svijet i u prosvjeti i u zdravstvu i u policiji i u vojsci i u svim segmentima društva u dzamijama, sinagogama, crkvama, sve pozvati na oblacenje istih žutih prsluka i jednom za uvijek protjerati, najjače organiziranu mafiju POLITIČARE na čelu sa toglavim predsjednikom, u ovoj napacenoj državi Bosni i Hercegovini!
Sa placama od 4500 oni trazu NAKNADU za ODVOJEN ZIVOT, TROSKOVE SMJESTAJA i POSJETE PORODICI?! I tako izadjete na BEZOBRANIH 6000KM sto se zna PLUS komisije itd... SRAM neka vas bude, da ima covjek od vas kakve koristi pa hajde, pa kako traze status stalno zaposlenog parlamentarca..Ljudi, dobro je da imamo hljeba jesti!
Jednom uhljeb do groba uhljeb ☝️
Neka glasali smo tako nam i treba. Ja bi predlozio zakon da nema izbora nikako nek ovi ostanu dok ne umru. Kad umru da ih naslijede njihova djeca i unucad. Zasto davat pare za izbore i slusta pusta obecanja lazi kad znamo da ce bit sve isto. Zato neka ih dozivotno. Narod je skinu gace samo ga gurajte do jaja ,gurajte dok nam oci ne ispanu. Dabogda im djeca pokrepala od naj gore bolesti.
Level: Genjac
Naravno da su svi u talu, vrana vrani oči ne vadi..e zato se mi "ostali" ovako lijepo vrijeđamo komentarima, nazivamo se najpogrdnijim imenima, psujemo "one druge"...Tako nam i treba! Nekad se zgrozim od komentara toliko punih mržnje, onda ne znam kako živimo jedni s drugima ili pored drugih, a još se ne poklasmo?
Znaci dozivotni funkcioneri!?! paraziti, krvopije, ovo treba sprijeciti!!!
za šta šest ljami
Sreća nemam nikog ni u jednoj stranci,ne bi obraza imao izaći u mahalu
Sve to treba toljagama udarati do besvijesti, .
sram te bilo, da se pate. treba to maljem u glavu
Vazda vam malo bilo
VALA NI OBRAZA NI CASTI,
Tragikomedija.. Kad pogledate sve ove ljude u parlamentu u foteljama i onako shvatite da su to samo obične štetočine, nikakve koristi od njih, svi nešto palamude i pričaju, a ništa ih ne razumiješ. Ja mislim da ovo nigdje u svijetu nema, da desetine ljudi koji realno ne znaju šta tu rade i koja je njihova uloga primaju 5 puta vece pare od prosječnog hamala. Strašno
Govna balijsko-ustaško-četnička, daj meni i daj meni još.