Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam bio mali, volio sam Zoo vrtove. Kako sam odrastao, bojkotujem ih i svoju djecu sam ucio da to isto rade... Bilo koga drzati u zatocenistvu radi vlastitog cejfa je za osudu.
Pande bi bukvalno izumrle da ih ne drže u zatočeništvu
Zooloski vrtovi u 21. vijeku imaju smisla iskljucivo ako se u njemu rade programi za ocuvanje vrsta. Sve ostalo je zlostavljanje zivotinja i salje pogresnu poruku.
Ko je zarobio Putin?
JEL I ZA OVO BAKIR KRIV I SDA PITANJE ZA MOJEGA KONJAKOVIĆA!? MASONČE IZDAJNIČKO JEHBEM TI GRIVU...https://www.klix.ba/vijesti/uginula-najstarija-panda-na-svijetu-koja-je-zivjela-u-zatocenistvu/220721012/komentari