Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohlepni uhljebi vise vole da propada roba nego da se podijeli ljudima bezplatno.Jedan od naj gorih mentaliteta nase drzave cija je struktura izgradjena na kradji siromasnih i ne cudi me!
nek stoji, ne bacaj, može zatrebat
Ja bih to ipak dijelio beSplatno . . .
a ima djece koja lijezu praznog stomaka u krevet :(((
najgori problem je sto je tesko doci do informacija kad su ove licitacije. ogalsi u sudovima najcesce budu jedan ili dva dana tako da samo odabrani znaju kad su licitacije ili moras ici svaki dan da provjeravas. nije to samo roba UIO-a ima tu robe koju je zaplijenio vodovod, komunalac, elektroprivreda, bh telekom i sl. racimo hrana i ostala kvarljiva roba se treba se u najkracem roku davati najugrozenijim
Tudej in bosnian storadz wors... Meho is wining... Des, dvajs, tris, cetres,pedeset... Prodato za pedes Mehi :) hahahahah
vratite ljudima robu, kao što puštate kriminalce iz zatvora. Makar će se roba u promet ubacit, neko će platu uzet.
POMRLI SVI SELJACI KOJI SU DOSLI DA BUDU DIREKTORI U SARAJEVU KO ALIJA
neda bagra ako se ne moze ugraditi ,pocrkali dabogda
Proslijediti narodnim kuhinjama za najugrozenije.
Imal ?e moje rakiee
pa dadnite bakiru dvije vreće
dao si bakiru ideju,sad će otvorit državnu prodavnicu za ovu robu na svog havera je prepisat
gdje bude ova aukcija
Sad sam skonto varijantu. Cigare stoje ovdje po 10 godina onda dodju meni kod komsije u granap po vrlo povoljnoj cijeni, pa budu vise suhe od mumije. Dobro to vi skontali, bravoooo.
Otvoriti radnje za socijalno ugrožene i prodavati ovu robu po niskim cijenama, a profit usmjeriti za finansiranje javnih kuhinja! Ovako će svi imati koristi! Naravno, pod hitno treba usvojiti adekvatan zakon koji bi omogućio ovako nešto.
Vratimo se u na temu; ona nema firmu koja proizvodi farmerke i od koje bi živjelo 50-tak porodica, već je pokušala iz inostranstva prošvercovati preko granice 20 hiljada farmerki. Država zaplijeni 20 hiljada farmerica i proda ih budzašto, novac ide kako kaže u javne kuhinje. Ako propadne njena firma koja farmerke nije ni proizvela, onda ne krivi državu koja je oduzela farmerke, već nju koja ih je htjela prošvercati.
Aha, ona ima firmu, a nekom drugom su oduzete farmerke koja onda država prodaje po niskim cijenama. Dobro, ali nisi tako napisao u prethodnom komentaru. Međutim, to je tako svugdje. Čak i u ovim zemljama gdje je kapitalizam malo siroviji od evropskog. ŽIveći u Canadi svoje sakoe kupujem u jednoj (i jedinoj) radnji u gradu gdje čitavo i dobro štofano odijelo uzmem za 100 dolara, dok isto takvo u regularnoj radnji košta po 600, sedamsto. Ima kupiti svega, ali satova, nakita i tekstila najviše. Za satove je još i najbolje jer se može i pravi Rolex ili Patek Philipe i sličnih uzeti za jeftine pare, jer je prodaja falsifikata zabranjena. Možda nekom od vlasnika regularnih radnji to nije pravo, ali niko zbog toga još nije propao. Jer kad ne bi bilo te jeftine zaplijenjene robe, mi je po višestruko višim cijenama svakako ne bi kupili u regularnim radnjama, tako da njihovi vlasnici nisu ništa izgubili. Ionako nas ne bi vidjeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad propada država nek ide i ova roba ... Vlast nam se ponaša po onoj : NEK PROPADA, BOLI ME QURAC, NIJE MOJE ...!!!
Ovi iz vlasti ili "pri" vlasti se ljute ...???
imal neko pametan u tim agencijama pa ono skladiste vozila u butmiru propada imal neko strucan da onolika voziola da na licitaciju i da pare idu u budzet milioni propadaju pa koja smo mi gospoda iumamo nestrucne kadrove gdje god se okrenes nikad vise magistara i doktora a nikad manej znanja.
da hoce drogu koju na granici oduzmu ovako prodati, ne bi bilo 200k vec 20m
uh gdje se ovo nalazi,pa zna se kako se to u normalno svijetu radi,spaljivanjem i unistavanjem! a naši ovo reklamišu,Bogo mili!