Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit je da ucesnici u saobracaju postuju postavljene znakove. Treba uloziti napore na povecanju sigurnosti gradjana, takodjer se nadam da ce uskoro ukloniti i znakove koji su visak tj. koji su u koliziji sa znakovima koji slijede jedan iza drugog.
Postovati znakove.Svaka cast da se ide naprijed 👏
@nenadjebivi, prica se da sa ovim polupismenim botovima (radi se zapravo o nekoliko opcinskih volontera) “upravljaju”, izvjesni safet i envera
Jel ti dao Ajnadzic seljacina flasu ulja za komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo naprjed.Opcina Centar napreduje kako nije u zadnjih 20god.samo naprjed.svaki projekat za sigurnost gradjana je dobrodosao
Ne mogu da shvatim da ovdje mogu postojati negativni komentari. Pa valjda je ovo za bolju sigurnost svih građana. Idemo dalje.
ovo je jedna posebna vijest jer sigurnost pjesaka a i vozaca bas je potrebna u ovom gradu
Cilj projekta je prije svega sigurnost pjesaka, hvala Bogu pa neko misli i na nas pjesake
Pravi način da se poveća zaštita pješaka i obezbijedi njihova sigurnost.. Bravo
Svaka opština bi trebala slijediti ovaj primjer.
Korisno!Samo jos da se vozaci,a isto tako i pjesaci ponasaju odgovornije i postuju znakove.
Smatram da se na prostoru citavog kantona mora raditi na ovome. Ovo je pozitivno sto se tice smanjenja broja saobracajnih nesreca i nadati se da ce ovo biti postovano od strane vozaca, kao i pjesaka.
Svjesni smo koliko je danas povecan broj saobracajnih nesreca i da bi se to umanjilo potrebno je prije svega imati kulturu i postovati propise. Pozitivno je sto se radi na ovome, ali na prvom mjestu se moramo nauciti kulturi.
Ovo je bilo neophodno :) nadam se da će ljudi poštovati
Zaista korisno za povećanje sigurnosti :)
Uvijek pozeljno i pametno,sigurnost pjesaka u kretanju je konstantno ugrozena.
Odlicno! Samo se nadam da ce se znakovi postovati, s to je nazalost, tesko kod nas..
Pozitivno je sto se rjesava i ovo, ali nadam se da ce se i kazne jos vise poostriti. Valjda ce se realizovati na podrucju cijelog Kantona
Vozac sam,ali i pjesak u isto vrijeme,treba postovati znakove,bit ce manje nesreca.