Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno ce im trebati tri dana da nadju isto ko da je propala u Atlantik na dubinu od 15 kilometara...ovo me podsjeca kad je onaj slovenac pogino u Zvroniku ovakvi diletanti pokusavaju zaronit u prslucima za spasavanje... izbacila ga Drina na kraju jos kazu pronadjen. Slika i prilika drzavnih sluzbi i servisa. Tuzno zbog gradjana kojima trebaju pomoci i biti tu kada zatreba.
@stubrijez svjestan si nadam se kise koja je prethodnib dana padala u BiH. Neretva je nabujala i mutna trenutno i tesko se moze ista viditi.
Auto nebi moglo biti daleko od mosta jer je na tom mijestu Neretva mirna. Moje dijete od 11 godina skoci sa tog mosta i hladno pliva bez problema i nošenja
hajde ziv bio ne blamiraj se, eto svi mutavi otisli da traze kilometar od mosta, a ispod nisu pogledali. U junu je brza Neretva tu, a ne u septembru jos uz obilna padanja
valjda tragaju za djevojom i automobilom.. A ne ya automobilom pa djevojkom...
Sta je ovo ljudi moji, predznak Sudnjeg dana. Ucestila smrt ko nikad..😔
mislim da bi bilo lijepo i kulturno da zakljucate komentare prvo zbog bolesnih mentola drugo zbog djevojke i njene porodice..
@gooUser1600857444 slazemSe
Treba ovo dobro istraziti.Nesto tu ne stima.
ja nepismenog novinara...Zbog pronalaska tijela...a nisu ga našli, već tragaju...ja teksta bože sačuvaj...nadam se da će dobro da se završi!
@pele82 "Zbog pronalaska tijela djevojke i automobila" - znači našli djevojku i auto "nemaju nikakvih novih informacija ni tragova, te očekuju ronioce da bi se pronašli vozilo i tijelo" - znači nisu našli djevojku i auto. Hahahhahha