BiH svrstana u zemlje malog rizika
0
U 61 zemlji postoji rizik od gašenja interneta
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ce nama gasiti kad smo nizasta. Samo znam vrijedjati na ovim komentarima i to nam je krajnji domet. A organizovanje kakvih protesta, promjena na bolje, to cemo se jos nacekati. Ovako sjedi i gledaj odakle je vedro.
Da hoce bogdo svima sve usta, taman da progleda ovaj narod i malo da se zdravlju i nauci posveti, upoznavanju kao nekad i druzenju!
najlakse je izgleda iskljuciti internet mus/limanima ..
anonymous!!!!
Ja sam prošle godine često iznosio na \"Voice of Russia\" i \"Voice of America\" inkriminirajuće informacije o badama sazdanim od srpskih vlasti, hrvatskih vlasti i bošnjačkih vlasti. Isto tako iznosio sam i prljavi veš Vladimira Putina. Sve dok sam to činio, nije bilo cenzure. Ali od onog trenutka kad sam počeo iznositi sopstvena zlodjela i neoprostive grijehe, najedamput je zavladala cenzura. U tom smislu, koristim ovu priliku da se zahvalim ekipi klix.ba što nije cenzurisala opise mojih sopstvenih zločina i zlodjela.
Zamisli tih scena po ulicama nakon gasenja interneta...!!!
@commi Vidite kako ste to samo lijepo napisali.Kazete TITO pa tko bi se jos sjetio toga .
... da je TITO ziv, nebi vi imali internet, sta je taj internet vise tako specijalan? ....
@helena ...štovana, nikada nije kasno izabrati pravu vjeru...bog je milostiv i pravedan...s štovanjem...
@COMMI Iznenadena sam vasim divnim odgovorom ,pomolit cu se da se ovo ne dogodi i hvala vam lijepa na tako divnom savjetu.Ipak za vasu informaciju ja nisam katolkinja ali vasa moc,znanje i zelja da mi poognete je tako silna,stoga vas molim kad odgonetnete moju vjeru da mi preporucate nesto u skladu sa istom,a ne \"glas koncila\"Hvala !
@helen ...ah, dočim je grieh na mojoj strani te se ovim putem osobno najdublje ispričavam...no, i da je tomu tako u svezi međumrežja, možete s osbitim ufanjem i utjehom biti spokojni...naime, uviek vam je dostupna vaša i naša cienjena katolička novina, imenom \"glas koncila\", u kojoj vaša znanja potrebita duša može pročitati najnovia duhovna promišljanja i teološke raspre vama omiljenog vlč. commija...s štovanjem...
@COMMI Niste me razumjeli,ja iz vasih komentara crpim energiju,vasi komentari su lijek za moju dusu,a usljed gasenja interneta bila bi mi ta mogucnost uskracena.Ipak me tjesi cinjenica da netko poput vas bi vec pronasao rjesenje da ne budemo uskraceni darom Bozijim poput vasih komentara.
@helena ...štovana, jasno mi je da je vaša smierna katolička duša zabrinuta glede egzistencialnih pitanja...no, nađite mir i utiehu u spoznanju da vlč. commi nema nikakvih poslovnih, pače finaniskih veza sa ovim portalom...stoga mirno budite u vašoj duši i predajte se smjerno duhovnom uzdignuću...s štovanjem...
@COMMI Ja bi bila jako zalosna ,jer u tom slucaju vi bi ostali bez radnog mjesta pozz
Tema je internet, ali me prostak nesto pitao, pa je red da mu odgovorim. :)
...izvin\'te...tema o internetu il\' tangama? :)
...čuvena, iz tamo neđe 50ih: \"zaustavite tog rojtera\" :)