Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bahata zivotinja koja je imala apsolutnu moc nad obicnim ljudima. Pa on je krim inspektor. Ko njemu moze sta?
Taman da je u njega sruceno 15 metaka prilikom hapsenja pravda ne bi bila zadovoljena a kamo li da se sudi ludjaku.
Katastrofa..Proglasice ga neuracunivljivim,dobice 10.god a izace za 5.6 max.. Jos ce mu dati penziju. Ako mu ne dadnu 40.godin ne treba mu ni suditi. Nikad niko nizasta ne odgovara i ne preuzima odgovornost.To je BiH😥.
Po meni, ministar sigurnosti bi pod hitno trebao dati ostavku. Takodjer i glavni policajac u TK bi trebao biti smijenjen. Na zalost, nista od ovoga nece se desiti, jer oni, za Biga, nisu nista krivi!!!!
pa od ministra komesara do ovih sto su izasli na teren i nisu ga uhapsili prije kobnog trenutka, treba sve razrijesiti duznosti jos do ponedjeljka
Ma mup TK je najsmjesniji mup na balkanu i šire
Tako je to kad najveću seljadiju u muriju zapošljavaš....
Policajci su najgori kriminalci u državi. Misle da su izvan zakona. Sve go korumpirani psihotični ološ
jade jadni, treba te ostaviti na stubu na sred Tuzle i posuti začinima da te ptice iščakaju do smrti
Uistinu je bolesnik, da nam je država o kojoj maštamo u zatvor bi išao doktor koji mu je ljekarsko dao, komandir policije, šef smjene,.. A ministar ponudio ostavku
Klasicna glupa dro.tovska faca, nizasta vas bog nije dao nego da pisete kazne za parkiranje
Zna li neko da mi kaže "imamo li federalnog ministra policije"?
Policija tk pod vodstvom SDA kartela narusava sigurnost gradjana....
A inspektor policijski , e nema dalje dno dna od slluzbenog lica !
Pa skoro su uhapsili cijelu policijsku stanicu u Kaknju zbog droge ili cega vec, zataska se i idemo dalje... Tako ce i ovo biti, nazalost ovo je zemlja mita i korupcije a mi smo to sve omogucili. Daj doktoru pare, daj pare za faks, daj pare za zaposlenje, daj pare da sredim penziju, sredi mi kaznu, znam ja lika, on ti to zavrsi.
ŠTA IBAA!?🤧
Pa opsuj, majku mu, razbij casu, ako bas moras, ama ne moras bas pravo za pistolj...
Ovo je hladnokrvno i podlo smaknuće,ne može lik imati nikakvih pogodnosti na sudu!