Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na osnovu čega je onda osnovana sumnja , jel to on jedini stanovnik tog mjesta osim ove dvije žrtve napada???? Lažete skrivate dokaze dok on ne kidne u Srbiju pa ćete ga onda lafo tražiti . Ko vas ne zna
Malo je to tesko dokazati pogotovo u ovakvim situacijama, a nazalost majmunu se ne moze presuditi dok cinjenice ne budu 1/1 potvrdile da je on… zalosno
Na osnovu prijasnjih djela. Cim se nesto desi prvo se pogledaju ljudi koji su cinili slicna ili ista djela.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čak i da nije ovo uradio, kako je ovaj lik uopšte na slobodi nakon ubistva čovjeka?!
Zar ne mogu zrtve posvjedocit i po metodi prepoznavanja razotkrit pocinioca.
Toliko savremenih alata danas ima da se za tili čas može odrediti sve, od krvi, tragova, kamera, alibioja i ništa od svega toga. Pa kako je onda bio glavni osumljičeni ??
Jbt. koji igrokaz.Za policajce Foce ovo je završen posao a za tužilaštvo još nema dovoljno dokaza.Ma bravo srbi da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Pitanje je da li je ovaj lik to uradio. Oni su prvo posumnjali na njega, priveli ga vjerujuci da ce u stanici nesto uspjeti saznati vise. On sve i da jest to uradio, ako je u stanici cutao, oni nemaju dovoljno dokaza koji upucuju na osnovamu sumnju, ne moze se izdati rjesenje o pritvoru. Tesko ce oni otkriti pocinioca.
Hajd neka proba mene da napadne , idiot maloumni!!!! Lako je starije , nenaoruzane i djecu , hajd pajdo mene . Zbog ovakvih moras imati oruzje u kuci , ko tebe napadne i ti njega . Nije me briga koje vjere , ko god proba da me povrijedi ili nekog bliznjeg samo vrati istom mjerom pa ce drugi put dobro razmisliti. Djubre jedno smecarsko ti se nasao stare ljude da maltretiras.
Dje su sad ovi tik tok frajeri, fajteri, bilderi, Hatici i slicni pa neka nadju ovog magarca i nauce ga pameti? Najlakse se snimat i da prostite naprdivat...
Ovakve već na osnovu izgleda treba hapsiti! A tužilac zaslužuje podebljanu šamračinu! Ubica koji čini nova krivična djela se nigdje ne pušta na slobodu! U Americi bi za pet minuta dobio pet-šest doživotnih.
E jest ga pojasnio u pm,uj nisu ispunjeni uslovi
Mene lično zanima gdje su čuveni gradski mangupi? Žele reputaciju Ćele i sličnih a umjesto bojana tapkaju tictoc
Najveci problem ove zemlje i naroda je kriminalno i korumpirano sudstvo koje je pod debelim uticajem lopovske vrhuske u politici. Samo nas debela cistka u ovim strukturama moze spasiti.
Ovaj lik je vec ubio starijeg komsiju Srbina. Cinjenica da je na Slobodi je porazavajuca . Drustvo narkomana I psihopata RS, Federacija pickolisci I nargilasi,
zato sto su lopovi u ovoj državi zaštićena vrsta , tako je i u kaknju lik koji je isto uradio opljačkao starce povratnike i prebio ih , i uhvatili ga i lik je priznao da je to uradio i oslobodili ga jer nije bilo "fizičkih dokaza" , tako će i ovo završiti i to je razlog zašto uvijek kažu "otprije poznat policiji"
Konaković, Forto, Kojović i ostala sarajevska "fina gradska raja" uopšte nemaju pojma sa kakvim se terorom suočavaju bošnjački povratnici u mjesta gdje su već jednom preživjeli klanje, etničko čišćenje i genocid. Znaju samo palamuditi o hebenoj SDA i Sebijinoj diplomi, dok istovremeno dogovaraju "programske koalicije" sa negatorima genocida i štovateljima ratnih zločina koji su počinili etničko čišćenje i genocid. Fuj jadovi!
Prvo kreten je nosio mobitel sa sobom Upratiti signale istog na baznim stanicama to je bar lako. drugo neki dan dobio ljekarsko uvjerenje da je zdrav radi polaganja vozackog kakva crna sizofrenija...priprema bijeg u srbiju
Tate 4 mjeseca lezi ni za sta,ovog puste,toliko o našoj drzavi