Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tanja ljubim ti pi*cic..............samo kad bi ovih Tanja bilo vise.............a ko su vecina evropljana mi to znamo vec odavno...........oni bi da nas iskoristavaju ko roblje po africi,ali nece da moze............zasto kaznjavati cijeli narod kad je moguce to uraditi jednostvnije.Oni koji su lazni azilanti bi trebali dobiti mimimum 5 godina zabrane ulaska u EU a ujedno skratiti do 1 mjeseca rok za obradu podataka azilanta i ne davati nikakvih bovcanih pimoci dok ne dobije azil.......ali zasto jednostavno kad moze komplikovano
Od gresaka se uci. Zato papci pazite sljedeci put. Ili se zenite ili trazite posao , ne vazi drugo. I ne moze vas tetka u Njemackoj ili gdje vec dovesti , edikujte se prvo.
Sad će Hitleri po Evropi da izniknu!!
You Go girl :)
Kakve politicare biramo i uporno trpimo, tako nam i treba. Pa se vi izvlacite da vam se ne svidjaju ni Stukan i Brkan, gdje su vasi protesti?
Kakvi ba Štukan i Brkan majke ti tvoje? Ja sam lično išao na proteste je*ene pa eto ništa. Samo gluposti likovi baljezgaju. Jedino je rješenje državni udar,a pitam te eto imaš li muda ti prvi da nešto učiniš? Ja ih nemam,jer znam da me 90% populacije nebi u tome podržalo ;)
gospođo prvo tebe teba izbaciti iz BiH a onda uvesti azil ovim lopovima i ne radnicima sa ovih prostora...ovi ovdje ne zaslužuju ni vize a kamoli šta drugo...