Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slučajno pročitam saopćrnje EMA na engleskom i nema riječi "rijetkih" samo krvnih ugrušaka - zašto dezinformirate javnost kad je povezanost ugrušaka i astrazenece jasna kao dan i nisu tako rijetki.
Bravo!!! Ovu medijsku hajku laži treba raskrinkati! Doći će vrijeme kada će krivično odgovarati za sve ovakve i slične poluinformacije i manipulacije
onaj kome se to desi nije rijetko već 100 %. Ovo je žešći bućkuruiš ali naštancali ih milione pa moraš nekome uvaliti a i brand su promijenili.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Imam osjecaj da ce se dosta onih koji su primili vakcinu i pokajati
polako ugrušci se najčešće pojavljuju nakon druge doze. u hrvatskoj već izmjenjen način vakcinisanja astra zenecom nakon upozorenja EMA.
Rudarsky lazes, poslje prve doze izmedju 4 i 20 dana mozes fasovat.
https://doctors4covidethics.medium.com/press-release-doctors-and-scientists-accuse-medical-regulator-of-downplaying-covid-19-vaccine-d2431d5abdab
Kako nešto povezati bez uzroka. Nikad mi to nije bilo jasno. Ako ti opalim šamar, budeš crven u licu. Uzrok-posljedica. Ako ti ne opalim šamar možeš biti crven od 100 stvari.
9 726 smrtnih ishoda do sada od Zenece ...raznoraznih posljedica doživivotnih invalidnosti preko 100 hiljada ,al jebes to ,daj je ti bošnji..bošnjo ce je za dorucak jesti samo nek pročita na kliksu da je pouzdana hahaha
@Mel okaci zvanicni, transparentni podatak za to. Hajd molim te glupsone. Takav ti je nadimak ;)
A postoji li veza da prvi put u prirodi Čovjek nije imun na bolest koju je prelezao.Kako sve do sada priroda se pobrinula za imuno tjela a Covid 19 JOK.Znaci 9 milijardi doza × 2 i tako svake godine eto parica.
Pa u Velikoj Britaniji se većina vakcinisala sa tom vakcinom
mozda ima veze s Brexitom ? hmm politika
žao mi je samo ovih naivčina što se zahvaljuju Vučiću!!!???
EMA ce biti proglasena kao anti vakseri i optuzeni za sirenje zavjere.
Od 18 miliona vakcinisanih u Britaniji, 30 ih umrlo zbog grusanja.
7 je umrlo, jer ugrusak ne znaci sigurnu smrt
Šta, tih 30 vrijedilo žrtvovati? Zar nije svaki život vrijedan? Kad je korona smrt, onda je svaki život bitan, jel da?
Haj ti Bosnjo u Srbiju po Astricu. Narodu ispran mozak. Niko ne misli svojom glavom
kad krenu i genetske mutacija od ovih vakcina za koju godinu, ni brus willis na nece spasiti
Sta ce sad FGRcadija.. Vucic ih nakrko sa ovim.. I to pred istek roka 😁
Svi koji su odobrili upotrebu neispitane genske smjese koju zovu vakcinom trebaju krivično odgovarati za svaku težu nuspojavu ili smrt nastalu nakon vakcine. Kažu da su u njem. staračkim domovima primijetili povećani broj preminulih nakon vakcinacije, a ne radi se samo o AstraZeneca. Ispaše ovi masovne ubice gore od Hitlera
Nigdje nema rezultata jasnih kako je vakcinacija utjecala na sirenje virusa i smrtnost.Mora da bas nisu sjajni
Svaka vakcina ima nus pojave,u Engleskoj je 7 pacijenata preminulo ,nakon AstraZenece