Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra hocu da vidim vijecnicu u bojama austrije
@zapadnabosna777 nadam se
🇧🇦🇦🇹
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je ovo! Klix bruji više nego bilo koji austrijski medij. Tabloidska posla! 100 članka objavljujete u roku od par sati, ma bilo šta da se dešava - Kreativnost vam je nula!
Nisam rekao ništa o Austriji ni teroristima... samo o nekreativnosti tzv. Klixovih novinara.
Gdje je Bake da pozove ljude da dobiraju za advokate dzihadistima? Inace tako reaguje na sl situacije
Zove li sad Vienna
🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦🇦🇹🇧🇦
Ovo nema veze sa islamom ni sa ijednom drugom vjerom.ovo nije uredu
Super vijesti samo da ne pisu stalno o koroni i njima dosadilo vise
A ignorisat ce te teroristicki napad sto je danas bio u Afganistanu. U univerzitetu, pobijeni mladi ljudi. O tome se ne pise. Jer to nikog ne interesuje ili nema te zarade od toga?
Osudzujem teror ali su evropljani a pogotovo francuzi dopustili da se desi genocid u bih.gledaju a nehaju.
Trump - za svijet bez teroriZma
Došli u EU, dajte nam socijalu PLJIZ - ljudi im odobrili, ko vele, pusti sirotinju nek pojede kruha. Posla na svakom ćošku, niko ih ne dira, ne zlostavlja, ne zarezuje ni 2%! I šta fundamentalisti urade? Od para socijale kupe puške da po Austriji ubijaju ljude, da uspostave onaj isti SISTEM iz kojeg su pobjegli. Najžalosnije je što ove napadače podržavaju u BiH i zovu ih "braćom". Bit će i osuda uz ono neizostavno "ALI"... Živi bili pa vidjeli!
@Dunum87 Nisu oni pobjegli, oni su tu po zadatku. Nađi mi jednog čovjeka imenom i prezimenom koji podržava ove napade? Među muslimanima ga nećeš naći. To ALI naravno da stoji. Zašto provocirati nekoga? Zašto niko ne smije uvrijediti crnce, ali muslimane može? To naravno ne znači da treba ubijati radi toga, ali se treba tome stati u kraj kao što se radi sa rasizmom.
@Dunum87 A po čijem zadatku to rade, to će se još vidjeti. KGB? Mossad? CIA? MI5? Neko te ljude obučava i finansira. Vjeruj da nijednom muslimanu ne ide u prilog da se ovo dešava, tako da ne vidim zašto bi muslimani to radili.
vlahadiyyya moze likovat koliko hoce , sve dok ne bude pisalo Bosnyaci izvrsli teroristicki napad nista od vase prica , o do tad ce se ucit po ciyelom sviyetu o vasem eroystvu genocidu nad nevinim lyudima . Laku noc
Sve dok se islam ne sukobi sa radikalima u svojim redovima i dok Saudija ne prestane finansirati ovakve ovo će se dešavati.
zna se na sta sam mislio, tako da...
Kakva saudija ba Saudijska arabija je pas amerikancima kakvo finansiranje ovog Ovo je srkoz nesto drugo
Evo prosla je ponoc...mnogi ne spavaju...nase misli su sa nasom austriskom bracom i zapadnom europom.Zanimljivo je vidjet da su upalili i smrdljivi sda bootovi i bisera turkovic da i ona nesto kaze...Neka sda bar na dan prestane sa svojom predizbornom kampanjom obmanjivanja ljudi.SDA JE NAPRAVILA MIGRANTE OD SVOJIH GRAĐANA.DOVELA IH NA PROSIJAČKI ŠTAP.PODRŠKA AUSTRIJI!ŽIVJELA SLOBODNA AUSTRIJA.STOP RADIKALIZMU!
@NarodiPravdaOfficiaI opet ovaj retard. Klix reaguj, na svakom komentaru širi glas mržnje. Ili je bot za nabijanje komentara?
Možete vi davati podršku ali ovi će nastaviti da vas ubijaju.