Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Jednu trećinu čine djeca."...pa ukinite i taj UN,niko od njih ne vidje pomoci
Том логиком би требали укинути и цркву и наш биро за запошљавање и милион других институција јер нико од њих не виђе помоћи. Треба се борити против тога, контролисати, пријављивати, говорити о томе, а не укидати.
Nisam katolik tako da o crkvi nemam pravo govoriti,a zasto ne i biro za zaposljavanje?Provjeri koliko uzimaju iz budzeta a zapravo nikakve svrhe,ili promijeniti nacin rada ili ukinuti i raspodijeliti taj budzetski novac na pravo mjesto...bio je vec takav prijedlog u ZDK cini mi se i to uz prave argumente
Napadaju one "muslimane" iz ISIL-a zbog iste stvari koju oni cine... Hocete li ikada pameti doci, narode ove planete...?
ISTO k'o u Bosni i Hercegovini za vrijeme agresije.
@lee U pitanju su UNove snage, koje su boravile tokom agresije na BiH. Oni su ''legalno iskorištavali'' napaćene stanovnike. A kad si već spomenuo; JNA, vojska tzv. srpske republike BiH, HVO gdje su imale priliku i one su SILOVALE.
@lee Neka si ti meni živ i zdrav. Jedni su se branili , DRUGI su NAPADALI. TO je osnov, a individualne slučajeve TREBA analizirati. Valja NAMA biti mudriji od serviranih IDEOLOGIJA, jer bez podrške NARODA, nema ni SUKOBA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Pa ja, blago nama ka od vas zavisimo..." Đuro, Ničija zemlja
e tu se bas dobro pokazalo koliko su oni nama bili od pomoc.....odlicno
Nešto novo????
ma nije ni cudo.......UN-ove snage su sklepane s brda s dola, nema koga i cega tu nema.....moral na 0.......kakve mirovne snage kakvi bakraci......daj da se laka para zaradi.....pah.. kad kazu peace mission.........to je u stvari holiday mission
Veliš prcaju ih za food-ove, cc
I u nasem nesretnom ratu mnogo tabana je vidjelo sunce za lunch paket.
Pa oni na taj način i pomažu ljudimai tim ženama da zarade. Ko bi drugi mogao platiti za sex tim žemana nego bogati vojnici UN-a. Neće platiti domorodci siromašni za sex. U BiH danas imamo 30% francuza, engleza, belgijanaca, njemaca, španaca, holanđana, austrijanaca i italijana koji misle da su im očevi bošnjaci, hrvati i srbi. To su sve uglavnom ratna inostrana kopilad koja danas uglavnom dobro stoje i vode dobar dio politike naše kurvaste zemlje. Evo i njihove himne: https://www.youtube.com/watch?v=KK46VCp8lzY
Значи и кад продаш тијело да би добио посао, прошао испит или купујеш кредит дјевојчицама, тинејџеркама у замјену за секс, ти им заправо помажеш и тај начин помоћи је ок, не треба га пријављивати ни осуђивати? Јер ово се не разликује од тог шта раде на Хаитију и другим државама.
Naser Orić srbeliminator živio 100 godina :))))))))))))))