Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpskom narodu u BiH treba vratit zločine.........pobit bar 50.000 tih paščadi i protjerat bar 400.000 u majčicu Srbiju---------------SMRT nakaradnoj izdrkotini RS
Opet mediji pokušavaju spinovat. Ko traži? Kako? Em što nas pokušavaju koristit za svoje ciljeve, em što podsjeća na želje misica, da svugdje vlada mir i da niko ne bude gladan.
ko ce znat jel ovo istina ili opet propaganda protiv asada
Ne znam odakle samo Bosancima (ili bolje rečeno Bošnjacima) tolika količina mržnje prema tzv Vehabijama ili Selefijama??? Kod Bošnje su oni veći zločinci i od četnika i nacista zajedno.
idemo vehabije, ako vas je sta ostalo u bosni sirija je vas dom heheheh
lik5 sta mislis kad bi ga ti stavio svojoj mami mozda nebi dala da ga izvadis heheheh
lik5 o cemu ti pricas idiote bolesni , kakvo samopouzdanje mater ti svoju ko kuju visis po portalima i pozivas na samoubistva mozda bi ti pasalo da se kod tebe prijavim za samoubilacki napad kakav jebbeemm li vam majku idiotsku bolesni i ti pricas o nedostatku samopouzdanja pogledaj se majmune na sta licis i upitaj se koji je dan danas ....
Pa kako da ne budemo sokirani? Kako?
bih traži da prestane rat, koja demagogija, bih na prestanak rata može utjecati otprilike kao i na mjesečeve mijene, ono što bih može, uputiti pomoć izbjeglicama, osjetniju financijsku, u toploj odjeći, zbrinuti dio izbjeglica, osigurati djeci školu, liječničku srb, o tome ni mukajeta, eeeeeeee.....
Vehabijsko-zapadnjacka propaganda
Pa kad su zaboravljeni Dahau, Mathauzen, Buhenvald, Ravensbrik, Flosenburg, Osvjencim (Aušvic), Treblinka, Majdan, Jasenovac, Stara gradiška, Jadovno, Jastrebarsko, Lepoglava itd.......... a zaboravljeni su (ili ih čak veličaju mnogi), osim od strane potomaka pobijenih, ovo je nerealna priča...
Samo uvesti legalni lov na Amerikance, i eto ti mira u cijelom svijetu.
Niko tamo nece reagovati tj.intervenisati,jer libo zapad sto se muslimani ubijaju medjusobno.Kao sto ni one Arape u zlatnim odorama boli neka stvar sto dijete u Palestini -Gazi nema aspirina obicnog.Muslimani nikako da shvate da su samo marionete u globalnoj politici.Arapcine sjede na izvirima nafte a ni njenu cijenu ne oredzuju oni nego Zapad.Zato sute i preseravaju se onoliko koliko im to Zapadni tata dozvoljava.da oni silni seitci milijarderi imaju kakvo pravo glasa ovo se medju muslimanima ne bi ni desavalo.
podrška asadu....
Lik, pa znaš li hudniče da je u ketibi Ahraru Sham koja broji više hiljada vojnika upravo Sirijci?? Poslije bitke odlaze svojim kućama, porodicama sve dok ih ne zovnu njihovi emiri (vođe) na novi front protiv Bešara.
Pa jesu se pobili međusobno, ali ketiba Ahraru Šam i haridžijska tj. tekfirska ketiba IDIŠ (islamska država Iraka i Šama), kojoj su privržene tekfirždije iz G. Maoče iz Nusretovog mesdžida.
PRIKAŽI ODGOVORE (39)
bla bla bla znaci jednostavno solidarisu sa zlocincima koji napadaju jednu medjunarodno priznatu drzavu... bog vam pamet dao
BiH nešta traži,hahahahahahahaha
xD i ja nisam mogla da vjerujem to sto citam...
Ja nikad na Klix-u nisam vidio duži tekst... Pisali su ga najmanje 7 dana, iako bi trebao predstavljati reakciju na ono što je objavljeno jučer u isto tako dugom tekstu... Svaki zločin osuđujem, ali da mi neko palamudi da Assad ubija, dok ovi ostali miluju, to je vam svake pameti... Nema gorih ubica od vehabija!!!
(Anadolija)
Koliko su Saudijci platili za ovaj tekst? Imam i ja neke materijale s interneta koje samo treba malo doraditi (npr. umjesto vehabija navest da je to učini Assadov režim i tako to...), nemam baš 11 000, ali ima kol'ko ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)