Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ampak... Pazi, eto zupnika....
Katolicke svecenike kastrirati....ili ukinuti celibat.
Hiihihihihi :) :) E bas se slatko nasmija... Nije ti lako ampace
Evo koja je razlika izmedju musli\'mana i vas Ampace bez obira kojoj grupi pripadao. Da je ovo neki muslimanski ho\'dza uradio iz nekog sela vec bi do sada bilo 350 najbolesnijih komentara.A da je to uradio neki veci alim mislim da bi se server preopteretio.A puno pravo bi imali za sve osude jer ovo je postalo uobicajeno u kato\'lickoj cr\'kvi. Eto koliko nas zanimate i vasa ne-vjera da niste zasluzili ni 5 komentara.Kako si samo jadan.Molim Alla\'ha da ti dadne neizljecivu bolest koja ce te ub\'ijat 10 godina radi lazi koje iznosis na Njegovog Posla\'nika. Takve sitne i bijedne duse kao ti uvjek zavrseno ponizeno.
A ja vas sve taslacim u vas mozak r,e.t.a..r,d.i.r.a-n,i
ako ti i ne oproste,uvijek možeš preći kod nas...tu te neće niko osuđivati ako handriš šestogodišnje djevojcice i koze...nisam zdrmo ajsu,al sam opalio dosta selmi,emina,rasema,itd.
hoće li moja škutorska pastva da mi oprosti što smo ih ja i moji fratri hercegovački taslačili dok su bili mali !?