Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi oni na papiru zarađuju po 3-4 hiljade eura, ali zato iza zavjesa zarade godišnje 300-400 miliona. Pa svi na ovoj listi su milijarderi, kao i njihove porodice.
Sigurno Vucic radi za 1500€ mjesecno...
Plate u vlasti moraju zavisiti od prosjecno isplacene za taj mjesec u drzavi. Vucic ima 3 prosjecne i normalno da ce se vlast boriti za bolji prosjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad se nasa tri saberu jaci smo od Spanaca. Toliko volimo nase "lidere".
i Kine zajedno hahah
BH političari najjači u regionu s platama..a ovčice se svađaju oko tzv nacionalnog interesa . prijevod na bosanski hrvatski srpski ( ko će više ukrasti para nekretnina po Beogradu Istanbulu Zagrebu ) .. :) cirkus narodi balkana
Koliko samo imaju Benefitsa. Kuce, stanove, auta, bonus, dozivotne platte ...
Znaci hladno zaradjujem vise nego predsjednik Kine! Extra!
To su informacije samo za ovce Jedno je plača a drugo primanje i mito Istina je daleko od toga.
To su samo prijavljene plate na koje plaćaju porez a koliko stvarno zaradjuju to znaju samo oni i državna kasa. Zato vazda sastanče i nemogu se kao dogovoriti
Nisu smjeli prikazati , od sramote , nasu trojicu klovnova koliko su hapili , mislim reci koliko zaradjuju .... hahahaha...:)
Naša sveta trjica zarade koliko i Putin.
Da je mjesecno 100 000 KM,Komsic bi i dalje bio u kreditu...
treba 3 kineza u vrh drzave. Za jos savjeta o uštedi, zapratite
Kao plate im po 6.000 eura a pokrali milijarde eura od naroda
Divi Xija sirotinje
... a drzi svijet u saci...
Vise uzme nacelnik Banovića od Bidena. Haha
Prima plaću 6.000 Km i fol skromno živi pa mu od plaće ostane 5.500 svaki mjesec. A zapravo troši ili bolje rečeno krši onaj dio što ukrade. A onda nakon 7-8 godina kaže uštedio pola milijuna i kupio dvostruko skuplji apartman na moru koji otplaćuje kreditom i sva mu plaća ode na ratu kredita živi skromno a zapravo i dalje troši ono što krade.
Zna li Šmit da naša tri ovna zarađuju 6 milja dok Vučić zarađuje 3, što ne donese ukaz o najvećoj mogućoj plati od 3 milje u skladu sa životnim standardom građana, pa da vidiš kako će se mnogi okaniti politike
Njemacki Kanzelar (citaj americki Kapo) je prosle godine zaradio par miliuncica kada je odradio amneziju u vezi sa Cum EX skandalom, kada je njemacka drzava izgubila par milijardica a kada je izvrsavao funkciju gradolnacelnika Hamburga.
Važno je da u BiH se sve trostruko plaća. Svaka provincija mora imati svoje ministre i zastave kojima je zadatak mazati nepismenom narodu oči. Samo neka je legitimno.
... fakat tome mora doci kraj...