Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ratuju samo Rusi pobjedjuju
Prijatelju Rusija ima 11 vremenskih zona. Sve moguće resurse, od nafte, plina u neograničenim količinama. Preko 200 milina stanovnika. Nuklearna su, i vojna sila. Nije ih mogao pobjediti ni Hitler, ni Napoleon, pa neće ni NATO to je jasno svakome ko ima 2 čiste u glavi
Ukrajina je Vukovar ,ako popusti, Ruske ćelije se aktiviraju ovdje i ples može da počne i kod nas ...
BiH treba zajedno sa Srbijom, barem jednom u istoriji da se okrene prijateljskoj saradnji sa Rusijom. Jeftinom i pouzdanom plinu, nafti. Okrenuti ledja propaloj i destruktivnoj, diktatorskoj EU.
sa srbijom ne
ne bi od srba uzeo oraha iz ruku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pazi ovo, u ovodu ovog teksta stoji: “potaknula je SUMNJE u moguci mirovni sporazum”. A moglo se napisati potaknula je NADU u mirovni sporazum. Klix ocigledno navija da se rat nastavi.
Sad Rusi nece dogovor kad ih gaze na svim bojištima...dok stigne pomoć eto Rusa do Kijeva
dok se nisu raspali
Rusija je fašistička država
Tolike ljude pobio ..zbog cega ko mu je naredio
Sami su tražili, da nisu proganjali srbe u BiH, ne bi ih Vučić nikad napao, ovako neka kmeče po Briselu. Tako nekako će neki Slovak/Mađar komentirati za 10ak godina, dok se Tuckeru Carlsonu objašnjava o porijeku srpskih prezimena.
Ovi komentari su ogledalo sprskih interesa i promocija ruskih ciljeva. A to nisu prevashodno citaoci iz RSa oni slabo posjecuju Klix. Bravo bosnjaci kad vam je stalo do pobjede Rusije.
Ako Ukrajina ustupi dio svog teritorija Rusiji, mislite da ce se Rusija zaustaviti na tome. Nikako. Odmorit ce par godina a onda se ide ne otkidanje dijela Moldavije, Gruzije, jos veci dio Ukrajine i destabilizacija Balkana.
Stvarno je ovaj Putin objektivno gledajuci GIGANT.
Gubi ovo Zelenski nazalost. Putler ipak ima masu mesa koju ne zali gurnuti u smrt sve sa ciljem sirenja i onako ogromnog bogatstva a pogotovo da udje u istoriju kao osvajac.
Bice kako izrahellski lobi odluci u Washingtonu! Sada NOVCE moraju preusmjeriti u samounistenje takozvanog izrahella!
Sve je krenulo nizbrdo za Ukrajinu otkada je cionista Zelenski potrčao prvi dan da podrži Netanjahua. Hoćeš mir u svome dvorištu a Palestinci da pomru u genocidu
Klix je 100 puta gori od putina. Sto brisete komentare? Jeli ovo russiatoday propaganda ili sta? Jeli ovo demokratija, neki mogu pisati sve, a neki nemogu? Svaka vam cast. Isto ste maslo.
Spasi državu, jbo istok Ukrajine. Uđi u EU, za 50 godina ćete se svakako graničiti s Kinom. Batali budale!
Daj mir da lopovi ne pljackaju narod vise