Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD JE NA REDU LUDJAK SRBSKI RATKO MLADIC AMERIKANCI VEC GODINAMA ZNATE GDJE JE I GDJE SE KRIJE,A ZRTVE BIH CEKAJU PRAVDU ISTO KAO I AMERIKANCI.
hm, malo shuplje za shire narodne mase. već doavno večina analitičara govori da bin laden ima samo simboličnu ulogu u zadnje vrijeme u ovoj organizaciji, tako da što se tiče glave i zmije...
Sjeli malo da pogledaju najnoviji film o obmanjivanju globalnog sela!
To je samo JEDAN zao covjek manje...
CVRL.... CVRL... MA BAŠ JE GADAN...
A JES RUŽAN OVAJ NIRMAL...
svaka cast za akciju, sada ocekujem istu akciju prema srpskim terosristima ;)
Pa drug, kako si ti ista moza uciti kad ne znas ni pisati? I nemoj mi samo reci da si nesto i zavrsio sramoto, jer nepismen si do bola.
kad je nesto stravicno se desava ruka se stavlja na oci a ako se nesto desi promasaj posumlja se daje druga osoba stavi se ruka na usta .to sam ucio u krimalistiki,po ovome gledajuci i pisajuci propaganda americka,
Sta ces sada Bosnjo neveseli, na hairet Osama odseli, u kome ces uporiste naci, kada si se zamjerio braci, svojoj braci prvim komsijama, prjeteci im -Doce vam Osama.
Nije glava nego rep-Klintonico cico !
\'METLA GLAVU,METLA GLAVU, NA SARAJ MAHALU, A REPINU,A REPINU, NA AVGAN LEDINU\'\'
Braco Muslimani, borba za nasu stvar tek pocinje. Ima nas vise i pobjedicemo. Hvatajte se njihovih velikih gradova, to je nasa sansa. Zenite njhove zene, nek i nisu lijepe, samo uzimajte njihove tzv papire i pravite muslimansku djecu. Imamo hiljadu Bin Ladena. Najvaznije je da sta vise Muslimana bude u njihovim velikim gradovima, to je nasa sansa. Paruis London Berlina, Rim Bec Prag moraju biti nasi
PAKISTAN-Sa lica mjesta.NicRobertson CNN- Nic Robertson -Novinar - Izvana, OBL \'s bijele 3-priča betona i armature kuće otkriva malo bitka štete - par metak rupa i nije znak velike eksplozije.
Polako Obama skinuce i tebi neko glavu,zmijo odvratna!
najgluplja nacija na svijetu su ameri - koji osama koje ubistvo :-) cirkus je ovo. najveće obmana u ljudskoj istoriji
Akcija eliminacije Bin Ladena je izvrsena uz primjenu najsofisticiranije opreme i oruzja tako da je iluzija da je on uopste i mogao da pruzi bilo kakav oruzani otpor jer su se pred pocetak akcije cule 4 snazne eksplozije.Nakon tih explozija ostalo je da Bin Ladena i druge jos samo ovjere sa po 2 metka u glavu.Na objavljenom video-zapisu kuce i mjesta egzekucije Bin Ladena nevide se nigdje tragovi oruzane borbe vec premetacine stvari.