Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebe je Biden trazio citav zivot za savjetnika spoljne politike
O bih ni rijeci od kad je preuzeo vlast......golemo od bidena vamo nalozio raju dzaba....
Žao je meni bošnjaka
Drugim riječima Biden bi da zarati na bliskom istoku, a Trump mu postavio prepreke preko kojih ne može preći. Trump je kralj, sve radi smišljeno.
A hoce li Rusija, Kina, Iran praviti kompromise?
Nek vam je dragi Allah na pomoci u toj vasoj bjedi i primitivizmu , vapaju , krizi identiteta i turbo gluposti i zbunjenosti da bi svaki schizofrenicar pozavidio . Sve isto vidimo se za 25 godina. Sa srecom i Selam !!
Pretpotopni komunist komentarise mocnu usa? Sta bi eduardo kardelio rekao na ovo,dizdi?
dobro je da su Ameri popušili u Siriji..zato se na Balkanu ne smiju povući pred Rusima...
@orahova1 e to treba da zahvalimo malom ridjobradom princu prijestolonaslijedniku...on nam vodi diplomatiju skoro cijelo vrijeme...iddiot i veleizdajnik!
jesi namazan zlatko sve sa dzemilinog(vidovita) portala prepisao,de bolan zlatko budi realan ,,ko sta zna krhko je znanje,,vise je vas analiticara sto dzaba hljeba jedete puna kapa
ma bravo zlatko samo nisi trebo razotkrivat taktiku americkog predsjednika,a da ne znas mozda koje kenedija ubio,kazu da ti jedino znas
Dizdareviceve analize su po obicaju malo arapski naklonjene. USA ne moze da rijesi sebe a kamoli arape
Trump je napravio mnogo stete americkoj vanjskoj politici, doslovno svaki potez mu je bio pogresan, sve sto je uradio je pogodovalo Rusiji, Kini, Iranu. Trebace vremena i truda da se to popravi ali vjerujem u Bidena i njegove ljude.
Jarane moj ovaj Biden je u americi uveo cenzuru i strahovladu, proglasio demonstrante teroristima a da neće neke pustinjske pacove.
u bilo kom vremenu američke administracije, posebno demokrata - ako kažeš biče rata, nećeš pogriješiti. Moje skromno mišljenje da je meta Krim ili Kalinjigrad a budući rijetko griješim, vrijeme će pokazati da sam u pravu. Ovo je ratna vlast, prosto ih svrbi da se skladišta raketa isprazne i napune novim.
A mi?
Gospodin Biden 🇺🇸🇺🇸🇧🇦🇧🇦