Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste mi se i ogadili kao nacija kad sam vidjela šta sve jedete a nakon ovog virusa vas ne volim vidjeti ni na tv-u.... Vi da možete počeli bi i ljude jesti. Ne postoji životinja koju niste jeli mislim.
Sad nek opet jedu go**vna
Taman sismisi odahnuli kad ovi opet izmigoljise
Smradovi kineski
moraju biti oslobođeni kada su virus dovukli u bosnu nama
Lagano opustenje satro sad kad ih sve satare ko juzi vetar
Operavija zavrsena, a ti Evropo mešajj.... pocetak raspada EU....nije slucajno Engleska izasla.....
Ma ja bola,nama ste uvalili virus sad se vi gotivite mi se patimo pi cke rižooke
Nisu to oni tek tako uradili, imaju lijekove u steku😒
Jasta... Isporucili ste nam virus, sad uzivajte zadnje vam bilo
Achtung, achtung - watch this : https://youtu.be/2hizjTNsOCo
Koga vi zajebavate aman ceo svet u haosu a ovi ajmo letove i sad ce neko da doce u kinu tu a da nema siptoma i sta ste postigli kad onda doce do 60 miliona ljudi u kini mislim niste normalni n iko ziv nebi otvaro granice dok ceo svet nedoce u normalu koliko toliko.
juha od sismisa za veceru a pohovani mozak od majmuna za predjelo a moglo bi za vikend neko pseto na raznju da se oktrene, treba da se zalije ova "blokada".
SUPER
pa ceo svet ima sad zbog njih ovo i sad otvaraju granice i udje neko i opet
nisu oni normalni otvaraju granice a neko sa strane doce
Mi neceno za 2x godine se deblokirati sa nasom disciplinom i ajka osti
zato ste ga ugasili na 90% planete ... sad se opet najedite šišmiša i štakora .. dobar vam tek i obrišite se oko usta mater vam poganu
znaci sismisi zdravo