Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha u samoodbrani bilo . Onda svaka cast talibanima kad ubijaju amerikance u samoodbrani ( prst gore )
Puna podrska odluci suda. (prosto mi na zivce ide ova "crnacka" taktika. Presuda se ne svidja, masovne demonstracije. Kako niko nije organizovao demonstracije kad su oslobodili OJ Simpsona nakon sto ubi zenu? Aha, to je bila "pravedna" odluka. Nema vecih rasista od obojenih (crni, zuti).
To je demokratija , ko fol naj ¨pravicniji sistem . jes ali malo morgen . Ko onaj nacista sto je izbo trudnu zenu u sudu u Njemackoj . I nikom nista samo zato sto je trudna zena bila muslimanka .
'murica
Demokratija na americki nacin!
Koja glupost. Ne čudi me, vi sa Klixa ionako samo kopirate od drugih sajtova. Nije ovdje u pitanju nikakav rasizam neko čista samo odbrana. Koje imalo pratio ovaj slučaj i suđenje mogao je i sam zaključiti. Momak Trayvon je bio nadrogirani/napušeni klošar (baš ko ovi naši) i napao je fizički Zimmermana koji je, što se tiče fizičke spreme, nula (a Trayvon je bio momak u punoj snazi). Pogledajte samo slike Zimmermana nakon napada: faca podbuhla, a potiljak isječen. Trayvon ga je imao u pinču i Zimmerman jednostavno nije imao drugi izbor. Sve je ovo dokazano na sudu. Isto: Zimmermanova majica je bila zelena na ledjima (uflekana) a Trayvon je imao zelene mrlje na koljenima... kontate ?
Nemoj očekivat da ćeš imat puno zelenih klikova. Većina posjetitelja nije ni pročitala dalje od naslova, a kamoli da su proučili slučaj onako kako si ga ti proučio.
sve je stvar toga kako poredas cinjenice...i kojim redoslijedom...i sta zelis postici svojim postom...u ovom slucaju si ti jasno pokazao slijedece: imas negativno iskustvo i negativno misljenje o pipadnicima crnacke populacije...i opravdavas postupak Zimmermanov....Nije u pitanju rasizam? A šta ako stvari poredaš ovako....Mladić (crnac od 17 god) hoda normalno ulicom sa kesom grickalica...naoružan ćovjek (bijelac-hispano 28 god) prati nenaoružanog mladića...mladić nije učinio ništa protivzakonito...naoružani čovjek nazove policiju i kaže da prati sumnjivog crnca koji hoda ulicom i policajac mu kaže da ga pusti na miru i prestane pratiti...naoružani čovjek izađe iz auta i počne maltrtirati nenaoružanog mladića...šta god da se tada dešava...činjenica je da je nakon svega...nenaoružani mladić crnac MRTAV...a naoružani bijelac SLOBODAN A nešto ne bih rekao da se iko zalijeće i maltretira naoružanog čovjeka u autu koji te prati...nekako zdrava logika
nazalos KKK je jos ziv
Ocemu to ti? Negdje si cuo za KKK i sada ga spominjes koda znas o cemu pricas. Niko ne govori niti smije javno reci da je rasisticki motivisan kriminal ako crnac ubije bijelca. U Americi su toliko iskompleksirani da nema pametne diskuzije u pitanju rase. I mi smo skoro isti kada je u pitanje nacionalnost. Na drugoj strani cine crnci po popisu 15% stanovnistva u SAD a 55% pocinjenog kriminala. Vecina kriminala je unutar rase, a mnogo veci broj crnaca cini kriminal (u ostalom ubistva) protiv bjelaca nego obrnuto.
Rasistička, genocidna tvorevina.
Preko 300,000 ljudi koji tamo žive vuku korjene iz BiH. Jesu li i oni genocidaši i rasisti?
Pritome mislim samo na Bošnjake(Muslimane).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)