Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U juznu i centralnu ameriku je haos, ali zapad to nije briga, njih samo zanima islamski svijet .
@Analiticar1992 A kako je u Crnu Goru?
@Analiticar1992 tako je djeticu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na kraju su mu pustili sina. Narcos su ipak pobijedili 😁
Da Meksiko ne graniči sa velikom Amerikom, bili bi ekstremno siromašna država, ipak tamo vlada velik utjecaj krščanstva i napredak je rijedak i vrlo ograničen, ovako imaju lijepe ulice, 30 miliona meksikanaca je u USA i donose milijarde u budžet Meksika a ponajviše doprinose trgovinom droge, vrlo je bitno imati dobre komšije, komšije koje su bogate i civilizovane, na žalost mi Bošnjaci nismo baš sretni po tom pitanju.
Zovno svoju raju aj sad
Pustili ga kad se boje za gu*ice svoje
ovako ce biti u srbiji sa koji mjesec i samo treba trampa poslisat opasat ih betonskim zidom i nek se onda izmedu sebe maltretiraju
je li to onaj Guzman sto skace po mostaru
pobili pola mahale da ga uhapse i onda ga pustili
Miguel Angel Felix Gallardo
Iduće godine HBO pravi " filmski hit" o ovome.
Hapsite ove naše guzmane
Ja konto dodikov mali igor...
Baš se pitam zašto Srbi se nisu ovako borili da oslobode Mladića? Ili Legiju? Meksikanci znaju šta je odanost 😂
I poslije lud Trump sto pravi zid! Jarane, zidaj do neba!!!
Meksikanci bježe u SAD upravo zbog ovoga, normalni ljudi nemaju nikakve veze s ovim. El Chapo je dobio doživotnu robiju, nešto što se nikada ne bi desilo u Meksiku. Jest da ima kriminal svuda, ali je zakon ipak jak u SAD-u i sigurniji si tamo.