Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj u kakvom vremenu zivimo kad najveci predator na planeti prica o savjesti i moralnim normama,a za nekolio ce dana hiljade hladnokrvno poslati na drugi svijet-
priče za malu djecu. sirijo draga očekuj uskoro blagodati amerike. i libija ih je imala nedavno na vašoj nesreći će ameri dignuti pare, a vehabije će vam unutar države sabljom tumačiti kuran. oni su jako humani ljudi posebno prema muslimanima šiitima i kršćanima. kugla zemaljska veće zlo od amera i vehabija nije upamtila.
na čemu si ti sezame majke ti. promijeni terapiju.
sezam ima ih na žalost puno u bosni. što se tiče inkvizicije u pravu si. kao i u kršćanstvu prije 500 tinjak godina kada su luđaci tumačili bibiliju, tako i danas u islamu dolaze bolesnici koji bi od vjere da prave teror. isto kao što su normalni kršćani otpuhali inkvizitore, tako će i normalni muslimani odbaciti ove vehabijske bolesnike. problem je samo što će do tog trenutka vehabije napraviti mnogo zuluma, ko i inkvizitori nekada prije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko o cemu .... o postenju.
Iako nikakav dokaz nije pronadjen da je sirijska vlast bacila gas (cak stavise ima naznaka da su to pobunjenici uradili) on nastavlja pripremati tlo za invaziju, po starom receptu iz Juge, Iraka, Libije...
Barack Obama ozbiljno razmišlja o odgovoru .. kada Kina, uz Ruse, kaze, odjebite ameri od Sirije, mozak proradi pa se ozbiljno razmislja.
pezmek.................................................
Pekmez?
narodi Afrike i šire............. ................. .....................
Japan, Koreja, Vijetnam ................................................ ................. .............
God Bless Syria Peaple,Bashar Asad and SAA ! http://www.youtube.com/watch?v=G1PksgtOtTQ&feature=player_detailpage
Protiv svakog oblika nasilja sam i shvatam da je SAD jedna od svijetskih velesila koje bi mogle napraviti promijenu u svijetu, ali kad sagledam objektivno, 80% svih socijalnih katastrofa u svijetu potjecu od SAD a tu ne mislim samo na ratove. Oni lijepo pricaju i narod ih lijepo slusa. Oni su protiv hemijskog oruzja, oni su protiv atomskog oruzja, ali samo kad neko drugi to koristi. Javna tajna je njihovo koriscenje hemijskog oruzja u Vijetnamu i to u nezamislivim kolicinama, a javna tajna su i posljedice po ljude u Vijetnamu i do danas. Koji god i kakav god bog sudio jednog dana ovim licemjerima, samo nek im sudi pravedno jer pravedno sudjenje njima bi bila sasvim zadovoljavajuca kazna. Nacija koja je nastala na oruzju nam gradi cijeli svijet i jos pritom propovjeda o miru i toleranciji. Groteskno.
koja su to govna,,,, koje samo vijesti u medije plasiraju " Asad je ceko 2 dana pa tek onda odobrio Un inspektorima dolazak( jesu to bili spremni)?,,pa nastavljaju,, u ta dva dana sklonio je dokaze o hemijskom napadu ??????' koji bulshit cega se plase,pa imaju te zrtve to se moze brzo utvrdit kroz krv i tako dalje,, koja su to govna.!!! govna americka,turska,francuska,britanska a posebno one bogate svinje iz katara i saudijske arabije,,, a najvecu ulogu odigro je erdogan govno erdogan ili erdodog,, *** on mamu svoju govno jedno,,,,, a evo kako stvari stoje rusija je izdala siriju,,mamu t5i *** putinu,,govno jedno kapitalisticko,petokolonasko,,,,,
Rat i jeste poenta kapitalizma,kada god upadnu u ekonomsku krizu iz nje se izvlace ratovima. tako se kapitalisticke zemlje odrzavaju...primjera je mnogo a i sirija ce izgleda biti jedan od njih. Zivio socijalizam!
Jaoooooooo, ne mogu vise, ...
Sve su to amerikanci i cionisticka tvorevina smrdljiva uradili.
Niko, nikad neće saznati šta se tamo dešava. A ako neko i sazna, mediji neće objaviti. Uživajte u ostatku manipulativnih vijesti.
Lako je bilo svijetu to govoriti za BiH prije 20 godina. I govorilo se.
O da Kerry ti si jedan crv i glupson i samo takav si mogao izgubiti izbore od najglupljeg predsjednika kojeg amerika pamti.
Jos da dodam ;procitani sta Kerry ,svijet vise nije naivan.